Στράντζαλη: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, μας δίνει ώθηση»

Metrosport Team07 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε η Κωνσταντίνα Στράντζαλη, με την ποδοσφαιρίστρια του ΠΑΟΚ να μιλάει αναφορικά με την εμφατική νίκη της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Δικεφάλου επί της Ρασίνγκ Λουξεμβούργου με 6-1.

Αρχικά ανέφερε: «Υπήρχε σίγουρα θέληση, απέναντι σε μία ανταγωνιστική ομάδα ωστόσο εμείς μπήκαμε αποφασισμένες και κόψαμε τα φτερά των αντιπάλων μας. Ήμασταν ανώτεροι από τον αντίπαλο σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και περισσότερα τέρματα , καθώς έτσι είναι και από τη φύση του το γυναικείο ποδόσφαιρο».

Προσθέτοντας: «Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, θα χρειαστεί να είμαστε πιο συμπαγείς στο αμυντικό κομμάτι, θα έχουμε μεγαλύτερη πίεση από τον αντίπαλο και εμείς θα πάμε με στόχο τη νίκη όπως κάνουμε και για αυτό είμαστε εδώ».

Για την επιστροφή της από τον σοβαρό τραυματισμό: «Υπάρχει η θέληση για το άθλημα, για το ποδόσφαιρο. Η επανένταξη μου με βρήκε σε μία περίοδο που η ομάδα με χρειαζόταν αλλά τώρα αρχίζω και βρίσκω τα αγωνιστικά μου πατήματα και να φτάνω το 100% των ικανοτήτων μου».

Για την παρουσία του κόσμου στα επόμενα παιχνίδια:  «Θα θέλαμε πολύ να δούμε οπαδούς να βρίσκονται στο πλάι μας είναι σημαντικό για εμάς αυτό καθώς μας δίνουν ώθηση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.