Στραγγάλισε, διαμέλισε και πολτοποίησε τη σύζυγο του!

Metrosport Team12 Σεπτεμβρίου 2024

Θύμα της άγριας μανίας του συζύγου της έπεσε η 38χρονη πρώην φιναλίστ των καλλιστείων «Μις Ελβετία», Kristina Joksimovic, με τις ελβετικές αρχές να κάνουν λόγο για ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα της χώρας.

Σύμφωνα με τα ελβετικά Μέσα, η 38χρονη δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της τον περασμένο Φεβρουάριο, ο οποίος τη στραγγάλισε και τη διαμέλισε με ψαλίδα, μαχαίρι και πριόνι, πολτοποιώντας ορισμένα κομμάτια της σορού στο μπλέντερ και άλλα διαλύοντάς τα με χημικό διάλυμα.

Μετά το φονικό και πριν τη σύλληψή του, ο 41χρονος δράστης υποστήριξε ότι βρήκε τη γυναίκα του νεκρή κοντά στις σκάλες του σπιτιού τους, ενώ μετά ανέφερε ότι την είχε διαμελίσει στο πλυσταριό, καθώς κυριεύτηκε από πανικό.

Τελικά, ο δράστης ομολόγησε το έγκλημά του, κατά τη διάρκεια μιας αναπαράστασης του εγκλήματος, ισχυριζόμενος ότι τη σκότωσε, πνίγοντάς την, ενώ βρισκόταν σε αυτοάμυνα, καθώς του είχε επιτεθεί με μαχαίρι.

Ωστόσο, οι αρμόδιες αρχές έκαναν λόγο για ενδείξεις ψυχικής ασθένειας του δολοφόνου, ο οποίος επέδειξε αξιοσημείωτα υψηλό επίπεδο εγκληματικής ενέργειας, έλλειψη ενσυναίσθησης και ψυχρότητα μετά τη δολοφονία της συζύγου του και μητέρας των δύο παιδιών του.

Μάλιστα, ο 41χρονος είχε προηγουμένως ασκήσει βία εναντίον της πρώην συντρόφου του, χτυπώντας τη στο πόδι της με το αυτοκίνητό του, με την κακοποιητική του συμπεριφορά να οδηγεί στην πρώην φιναλίστ να επιθυμεί να πάρει διαζύγιο. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.