Στον Μακεδονικό ο Γιάννης Καρδακάρης

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2024

Νέα μεταγραφική κίνηση... Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός με ανακοίνωσή της επισημοποίησε νέα συνεργασία. «Βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Γιάννη Καρδακάρη!», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Ο 17χρονος (04/04/2007) κεντρικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία του Θιναλιακού στην Κέρκυρα. Εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και στα 15 του χρόνια έκανε το βήμα για την ανδρική ομάδα, όπου και αγωνίστηκε τις τελευταίες δύο χρονιές, με τον Θιναλιακό να κατακτάει το Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κέρκυρας και να αγωνίζεται μάλιστα στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής.

«Ο Καρδακάρης έχει πολύ καλές επαφές με την μπάλα, καλή τεχνική κατάρτιση και σωματοδομή και είναι μια επένδυση για το μέλλον του συλλόγου μας καθώς η συμφωνία έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Γιάννη στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!», τονίζεται στην ανακοίνωση του Μακεδονικού, με αφορμή τη νέα προσθήκη μετά από την απόκτηση του 18χρονου Ντούμπια από την Ακτή Ελεφαντοστού. Έτσι, μία μέρα μετά τον Ντούμπια, ακολούθησε η προσθήκη του Καρδακάρη...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.