Στον Aτρόμητο ο Ταυλαρίδης: «Δεν είναι ώρα για λόγια, έχουμε δουλειά»

Metrosport Team01 Ιουνίου 2024

Ο Στάθης Ταυλαρίδης επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια στο Περιστέρι για λογαριασμό του Ατρομήτου, αυτή τη φορά όχι σαν παίκτης αλλά από το πόστο του επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός φόρεσε τη φανέλα της ομάδας για σχεδόν μία τριετία (2012-2015), καταγράφοντας συνολικά 72 συμμετοχές και επτά γκολ. Στις δηλώσεις για την πρόσληψή του τόνισε: 

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε ένα περιβάλλον που για μένα αποτέλεσε μια πραγματική οικογένεια για 2,5 χρόνια. Με τον Ατρόμητο ζήσαμε μερικές μαγικές στιγμές τις οποίες δεν θα ξεχάσω ποτέ και για αυτόν τον λόγο, χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφω στο Περιστέρι.

Τώρα, όμως, δεν είναι ώρα για λόγια. Έχουμε πάρα πολύ δουλειά το φετινό καλοκαίρι και φυσικά στόχος είναι, ο καθένας από τον δικό του ρόλο, να συμβάλλουμε στο να δημιουργηθεί μια ομάδα που ο κόσμος θα χαίρεται να τη βλέπει και θα ικανοποιεί τον Περιστεριώτη φίλαθλο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον κ. Σπανό και τον Τεχνικό Διευθυντή, τον κ. Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και εύχομαι να κάνουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό για τον Ατρόμητο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.