Στον Αστέρα Τρίπολης ο Παναγιώτης Τζίμας: Διατηρεί 50% ποσοστό μεταπώλησης ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team29 Ιουνίου 2024

Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό τις τελευταίες μέρες, ο ΠΑΟΚ σκόπευε να αποδεσμεύσει τον Παναγιώτη Τζίμα από το «ασπρόμαυρο» συμβόλαιό του, με τον Αστέρα Τρίπολης να είναι η ομάδα που ο νεαρός θα συνεχίσει την καριέρα του. Ωστόσο, δεν πρόκειται για μια... «καθαρή» μεταγραφή, αλλά περισσότερο μια μορφή συνιδιοκτησίας.

Όπως έκανε γνωστό ο «ασπρόμαυρος» σύλλογος με ανακοίνωσή του, επιβεβαιώνοντας και το ρεπορτάζ του Metrosport.gr: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Παναγιώτη Τζίμα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Δικέφαλος διατηρεί 50% ποσοστό μεταπώλησης για τον ποδοσφαιριστή».

Αυτό σημαίνει πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πιστεύουν στις δυνατότητές εξέλιξης που έχει ο ποδοσφαιριστής και για αυτό διατηρούν αυτό το μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.

Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος είχε ξεκινήσει τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τον Αστέρα, ενώ στη συνέχεια εντάχθηκε στους «ασπρόμαυρους» όπου αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου πριν μετακομίσει ως δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννενα όπου την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με δύο γκολ και μία ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.