Στον αγωνιστικό χώρο δεν χάνει χρόνο, ας το μιμηθεί και… μεταγραφικά

Γιώργος Ζαΐρης02 Ιουλίου 2024

Αποστολή στο Χορστ: Γιώργος Ζαΐρης

Κάθε άλλο παρά προπόνηση προσαρμογής ήταν η πρώτη επί ολλανδικού εδάφους. Μπορεί η ομάδα να προερχόταν από ταξίδι, αλλά το απόγευμα ο Λουτσέσκου για 1,5 ώρα έτρεξε τους παίκτες του δείχνοντας πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και είναι απόλυτα λογικό. Μοιραία λοιπόν βλέποντας την ένταση στην προπόνηση σκέφτηκα πόσο καλό θα ήταν και μεταγραφικά η ομάδα να κινούνταν με τους ίδιους ρυθμούς. 

Αλλά ας εστιάσω στα όσα είδα στην πρώτη προπόνηση. Προφανώς και έχοντας παρακολουθήσει όλες τις προπονήσεις με τον Λουτσέσκου επί ολλανδικού εδάφους τα χρόνια που είναι στον ΠΑΟΚ, ήμουν λίγο πολύ προετοιμασμένος στο τι θα παρακολουθήσω. Πολύ τακτική, πολύ ένταση αλλά και μια ομάδα που σε σχέση με την περσινή προετοιμασία προφανώς και είναι και πιο «γεμάτη» και πιο «δεμένη» κα πιο έτοιμη. 

Το βλέμμα έπεσε στον Μαντί Καμαρά. Ενας ποδοσφαιριστής με ποιότητα που ναι δεν ξεχωρίζει σαν την μύγα μέσα στο γάλα αλλά σε κάθε περίπτωση και με την απλότητα του και με τις κινήσεις του με ή χωρίς τη μπάλα, δικαιολογεί απόλυτα τόσο την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να τον πείσει όσο και τα χρήματα που του πρόσφερε. Είδα επίσης έναν αειθαλή Τάισον αλλά ουδεμία έκπληξη. 

Αλλά ο τρόπος που «σκυλιάζει» είναι αν μη τι άλλο παράδειγμα για τους νεότερους παίκτες και αυτό δεν πρέπει να το προσπεράσω. Προφανώς και είναι νωρίς από μια προπόνηση να βγάλω άμεσα συμπεράσματα. Αλλά η απογευματινή σήμερα θα έχει ένα ενδιαφέρον παραπάνω αφού θα δοκιμάσει τις δυο ενδεκάδες που θα αγωνιστούν απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας αύριο. Ετσι για μπαίνουμε σιγά σιγά και σε ρυθμούς φιλικών που ενδιαφέρουν και τον κόσμο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.