Stoiximan Super League: «Λιοντάρια» δάγκωσαν τη Λαμία- Πρώτη νίκη για Πανσερραϊκό (vid)

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2024

Σπουδαίας βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκη πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός που επικράτησε εκτός έδρας της Λαμίας με 2-1.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τη σερραϊκή ομάδα στο Πρωτάθλημα που ξεκόλλησε από την ουρά της βαθμολογίας και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πέτυχαν τέρμα με τον Μπετανκόρ στο 13', γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ και που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των Σερραίων.

Στο 23' αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Βλαχομήτρος για σκληρό φάουλ στον Χαντάκια. 

Ο Πανσερραϊκός απείλησε στο 27', με τον Τομάς να κάνει γύρισμα από τα αριστερά και τους γηπεδούχους να απομακρύνουν προ του Μπετανκόρ.

 Οι φιλοξενούμενοι τελικά άνοιξαν το σκορ στο 36', με τον Δεληγιαννίδη να παίρνει τη μπάλα αρκετά έξω από την περιοχή και με ένα δυνατό σουτ να πετυχαίνει ένα πολύ ωραίο γκολ για το 0-1.

Πιέστηκε αλλά άντεξε

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός, με τον Πανσερραϊκό να μένει κι αυτός με 10 παίκτες στο 57', όταν ο Πετρούτσι είδε κάρτα για φάουλ λίγο έξω από την περιοχή. 

Παρόλα αυτά η ομάδα των Σερρών πέτυχε γκολ στο 63' και έκανε το 0-2.


Ο Λιάσος έκλεψε από τον Νούνιες και μοίρασε για τον Φαρές που με συστημένη σέντρα βρήκε τον Μπετανκόρ, ο οποίος με απλό άγγιγμα της μπάλας νίκησε τον Κόστιτς.

Τέσσερα λεπτά αργότερα απάντησε η Λαμία, η οποία μείωσε σε 1-2 και μπήκε εκ νέου στη διεκδίκηση αποτελέσματος.

Ο Γκουίντο υποδέχτηκε στην περιοχή την μπάλα, αλλά δεν κατάφερε να εκτελέσει, η μπάλα έφτασε στον Ριγνκ, ο οποίος σούταρε και η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Γκουγκεσασβίλι.

Στα επόμενα λεπτά ο Πανσερραϊκός παρά την πίεση των γηπεδούχων διατήρησε το προβάδισμά του και πήρε τη νίκη με 1-2 στη Λαμία.

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Μαρίνος Σατσιας): Κόστιτς, Αντράντε, Κορνέζος, Γιαννούτσος (65'Μπικόφ), Ραντόνια (84'Σιμόνι), Μέκιτς (65'Γκουίντο), Νούνιες (84'Σαραμαντάς), Ρινγκ, Φουρτάδο, Ενρίκες (65'Δοϊρανλής), Βλαχομήτρος.

Πανσερραϊκός (Χουάν Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι, Χαντάκιας, Μπέργκστρομ (60'Καρασαλίδης), Ντάβιντσον, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Χατζηστραβός (60'Ζελέν), Περούτσι, Φαρές, Τομάς (75'Ντέλετιτς), Μπετανκόρ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.