Stoiximan Super League: Αυλαία 4ης αγωνιστικής με το ΑΕΚ-Βόλος-Ώρα έναρξης και τηλεοπτική μετάδοση

Γιάννης Τσερβίνης16 Σεπτεμβρίου 2024

Με την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΝΠΣ Βόλο ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Stoiximan Super League. Για την Ένωση η νίκη αποτελεί μονόδρομο, ειδικά μετά την εντός έδρας απώλεια βαθμών που είχε με τη Λαμία προ τριών εβδομάδων και μετά τις χθεσινές ισοπαλίες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα σε περίπτωση νίκης θα «πιάσει» στην κορυφή τις δύο προαναφερθείσες ομάδες και θα δώσει συνέχεια στα «τρίποντα» μετά από αυτό στη Λιβαδειά. Στην Ένωση, η οποία δεν ανακοινώνει αποστολή, προέκυψαν απρόοπτα με τους τραυματισμούς των Οντουμπάτζο και Γκατσίνοβιτς που τέθηκαν νοκ-άουτ με θλάσεις. 

Ο Λαμέλα αποκόμισε ένα χτύπημα στις προπονήσεις της περασμένης εβδομάδας και είναι πιθανό να προφυλαχθεί, ενώ εκτός παραμένει ο Μπρινιόλι, ο οποίος πάντως μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στις προπονήσεις.

Για τον Βόλο δεν είναι διαθέσιμοι οι Τσοκάνης και Σούντγκρεν, οι οποίοι δεν ήταν στον απόλυτο βαθμό της ετοιμότητάς τους. 

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Κόβατς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Ασλανίδης, Βιγιαφάνες, Ντε Καμπς, Σμέλερς, Φερράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Μπερναντού, Δόσης, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Αλτμαν, Κόσζτα.

Ο αγώνας στην «Opap Arena» θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το CosmoteSport 1.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.