Stoiximan GBL: Ξέσπασε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ-Άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από την Καρδίτσα

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2024

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πήραν εύκολες νίκες απέναντι σε ΑΕΚ και Καρδίτσα στα παιχνίδια που έριξαν την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL και διατηρούν το απόλυτο μετά από τρεις αναμετρήσεις στο Πρωτάθλημα.

Ειδικότερα, και παίρνοντας τα πράγματα με τη χρονική τους σειρά, ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στην Καρδίτσα απέναντι στην τοπική ομάδα και έφτασε στη νίκη με 77-61.

Κορυφαίος για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος ήταν το πρώτο βιολί για τους Πειραιώτες πετυχαίνοντας 20 πόντους.

Στα συν για τον Ολυμπιακό και η παρουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος επέστρεψε μετά τον σοβαρό τραυματισμό στην προετοιμασία και ήταν μεταξύ των διακριθέντων σκοράροντας 12 πόντους.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε προβλήματα μόνο στην α’ περίοδο, που η Καρδίτσα προσπάθησε να παραμείνει κοντά στο σκορ.

Με την έναρξη της β’ περιόδου, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πάτησε γκάζι και έφτασε στο +18 (28-46) με το φινάλε του α’ μέρους. Η διαφορά παρέμεινε σε διψήφια επίπεδα και στο β’ ημίχρονο με τον Ολυμπιακό να φτάνει, εν τέλει, στη νίκη με 77-61.

Λιούις και Γουότσον προσπάθησαν από πλευράς Καρδίτσας πετυχαίνοντας 17 και 16 πόντους αντίστοιχα.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού για τους «ερυθρόλευκους» και η συμμετοχή του 18χρονου Σπάρταλη.

Κυρίαρχος στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Ντέρμπι μόνο στα… χαρτιά αποδείχθηκε η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, με τους «πράσινους» να φτάνουν σε άνετη επικράτηση με 94-74.

Με κορυφαίο τον Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με τα «πράσινα», η ομάδα του Αταμάν προβληματίστηκε μόλις για δέκα λεπτά κόντρα στην Ένωση.

Με την έναρξη της β’ περιόδου, ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του και ξέφυγε στο σκορ μετατρέποντας το «ρευστό» 23-19 της α’ περιόδου στο 49-29.

Η διαφορά, μάλιστα, ανέβηκε ακόμη περισσότερο στην γ’ περίοδο με τους «πράσινους» να φτάνουν στο +32 (72-40).

Το υπόλοιπο ματς αποτέλεσε απλά μια τυπική διαδικασία για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα έφτασε στη νίκη με 94-74.

Λορέντζο Μπράουν με 22 πόντους και Γκριγκόνις με 17 ξεχώρισαν από πλευράς Παναθηναϊκού, ενώ για την ΑΕΚ προσπάθησαν κυρίως οι Χόλντεν (16π.) και Χαμπ (14π.).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.