Stoiximan Basket League: Ο ΠΑΟΚ ψάχνει αντίδραση, ο Άρης το αυτονόητο

Metrosport Team06 Ιανουαρίου 2024

Με την ψυχολογία σε χαμηλό επίπεδο και δύο σοβαρές απουσίες, σήμερα (14:45) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Μαρούσι για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο θέλει να βγάλει αντίδραση και παράλληλα βρίσκεται στην αγορά για την αντικατάσταση του Κένταλ Σμιθ ο οποίος αποτελεί παρελθόν!

Χθες η ΚΑΕ ΠΑΟΚ επισημοποίησε το διαζύγιό της με τον Αμερικανό που υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, τη νύχτα της αλλαγής του χρόνου συμμετείχε σε καυγά σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης κι από εκεί προκλήθηκε ο τραυματισμός του στο μάτι ο οποίος αντιμετωπίστηκε με επέμβαση. Βέβαια, δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης του ΠΑΟΚ στον διαπληκτισμό και μένει να φανεί πώς η ΚΑΕ θα διαχειριστεί την υπόθεση των υπολοίπων.

Υπό αυτό το κλίμα θα αντιμετωπίσει σήμερα (14:45) το Μαρούσι σ’ έναν αγώνα από τον οποίον θα απουσιάσει ο τραυματίας Τζάστιν Αλστον. Απέναντι του είναι μία ομάδα με επιθετικές αρετές που θα αγωνιστεί βέβαια χωρίς πίεση, αφού έχει ήδη φτάσει στις τέσσερις νίκες.

Στις 19:00 ο Άρης υποδέχεται τον ουραγό Απόλλωνα Πάτρας. Ο Γιάννης Καστρίτης δεν υπολογίζει στον Δημήτρη Κατσίβελη για ένα ακόμη παιχνίδι, ενώ χθες προέκυψε και η απουσία του Σίλβιο Ντε Σόουζα που τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για «απόπειρα βιαιοπραγίας» στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Κι έτσι στη δεδομένη απόφαση του Γιάννη Καστρίτη για επιστροφή του Ισμαελ Σανόγκο στην 6αδα των ξένων, με έμμεσο τρόπο «βρέθηκε» αυτός που θα μείνει εκτός αυτής στον σημερινό αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών.

Ακόμη σήμερα η Καρδίτσα θα υποδεχτεί τον Προμηθέα που προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της Λε Μαν για τα play in του BCL.

Το πρόγραμμα

Σήμερα (6/1)

ΠΑΟΚ-Μαρούσι 14:45 (ΕΡΤ3)

Καρδίτσα-Προμηθέας 17:00 (ΕΡΤSPORTS 1)

Άρης-Απόλλων 19:00 (ΕΡΤSPORTS 3)

Αύριο (7/1)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 14:45 (ΕΡΤ3)

Παναθηναϊκός-Περιστέρι 17:00 (ΕΡΤ3)

Κολοσσός-Λαύριο 18:00 (ΕΡΤSPORTS 1)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.