Stoiximan Basket League: Ματσάρα στην Πάτρα, ετοιμάζονται Άρης και ΠΑΟΚ

Metrosport Team02 Δεκεμβρίου 2023

Με τρεις αγώνες ανοίγει σήμερα (2/12) η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στην Πάτρα εκεί όπου θα διεξαχθεί το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι του τριημέρου. Ο Προμηθέας (6-2) υποδέχεται την ΑΕΚ (4-4) στην κόντρα δύο εκ των ομάδων που εκπροσωπούν την Ελλαδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κυρίως όμως είναι η αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που ξεχωρίζουν περισσότερο από τις υπόλοιπες, πίσω βέβαια από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Δύο ομάδες με έφεση στο επιθετικό παιχνίδι –έχουν άλλωστε και τις καλύτερες επιθέσεις της λίγκας- που θα κοντραριστούν σε ένα ματς με ορίζοντα την τριάδα.

Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός εκτός με το Λαύριο και ο Παναθηναϊκός με την Καρδίτσα, θα κληθούν να βγάλουν την υποχρέωση, δύο μέρες μετά τους αγώνες τους στην Ευρωλίγκα που συνδυάστηκαν με ήττες στο Μονακό και το Βελιγράδι και ενόψει της νέας διαβολοβδομάδας που τους περιμένει στην Ευρώπη.

Άρης και ΠΑΟΚ αγωνίζονται αύριο (3/12) και μεθαύριο (4/12), με τους «κιτρινόμαυρους» να παίζουν σε μία δύσκολη έδρα, αυτή του Αμαρουσίου και τους «ασπρόμαυρους» να περιμένουν τον Κολοσσό.

Το πρόγραμμα

Σήμερα (2/12)

Λαύριο-Ολυμπιακός 15:00 (ΕΡΤ3)

Παναθηναϊκός-Καρδίτσα 17:15 (ΕΡΤ3)

Προμηθέας-ΑΕΚ 20:15 (ΕΡΤ3)

Αύριο (3/12)

Μαρούσι-Άρης 17:15 (ΕΡΤ3)

Περιστέρι-Απόλλων Π. 20:15 (ΕΡΤ3)

Δευτέρα (4/12)

ΠΑΟΚ-Απόλλων Π. 20:15 (ΕΡΤ3)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.