Στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού ο Αλφρέντο Μορέλος

Metrosport Team11 Ιουλίου 2024

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Ελ Κααμπί στα «ερυθρόλευκα», όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχει λύσει όλα του τα προβλήματα στην επιθετική γραμμή. Για αυτό, λοιπόν, οι Πειραιώτες συνεχίζουν το ψάξιμο στο μεταγραφικό παζάρι, προκειμένου να έχουν βάθος στη θέση του φορ. Μάλιστα, σημερινό δημοσίευμα από τη Βραζιλία εμπλέκει τους Πειραιώτες με την περίπτωση του Αλφρέντο Μορέλος. 

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «versus.com.br» αναφέρει πως πριν από λίγο καιρό ο Κολομβιανός επιθετικός δέχθηκε πρόταση από μία ομάδα στο Μεξικό, η οποία έγινε αποδεκτή από την ομάδα του, όμως απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από τον ίδιο.

Ο 28χρονος φορ φέρεται να απασχολεί και την ομάδα της πατρίδας του, Ατλέτικο Νασιονάλ, όμως οι  Βραζιλιάνοι υποστηρίζουν πως και οι Πειραιώτες έχουν μπει στο κόλπο για τον παίκτη, δίνοντάς του τη δυνατότητα να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, ο Μορέλος είχε αγωνιστεί για έξι χρόνια στην Ευρώπη, παίζοντας αρχικά για τη φιλανδική Ελσίνκι και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τη Σκωτία, αγωνιζόμενος με τους Ρέιντζερς, πριν επιστρέψει στη Λατινική Αμερική για λογαριασμό της Σάντος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.