Στο Ολύμπιον η παρουσίαση του βιβλίου του Θοδωρή Ζαγοράκη

Metrosport Team20 Μαΐου 2024

Ο εμβληματικός ηγέτης της Εθνικής Ελλάδος, Θοδωρής Ζαγοράκης κυκλοφορεί το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «ΑΡΓΗΧΟΣ, Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ», κάνοντας ανοιχτό κάλεσμα στους Θεσσαλονικείς προκειμένου να βρεθούν στην παρουσίαση του συγγραφικού του έργου και να μάθουν «άγραφες» ιστορίες από τις ένδοξες που φόρεσε το περιβραχιόνιο της γαλανόλευκης. 

Είκοσι χρόνια μετά το EURO 2004, ο Θοδωρής Ζαγοράκης μοιράζεται για πρώτη φορά τη δική του αλήθεια από την τεράστια διαδρομή που διάνυσε στα γήπεδα της Ελλάδας και του εξωτερικού μέχρι τον ελληνικό θρίαμβο στην Πορτογαλία. Με τη βοήθεια και τον συντονισμό του δημοσιογράφου Σταύρου Σουντουλίδη, ο εμβληματικός αρχηγός της «γαλανόλευκης» ξυπνά μνήμες και συναισθήματα μέσα από συναρπαστικές ιστορίες, άγνωστο παρασκήνιο, προσωπικές μαρτυρίες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, που μεγάλο μέρος του βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

«Θα είναι μεγάλη μου χαρά να σας έχω μαζί μου στην παρουσίαση του βιβλίου μου "ΑΡΧΗΓΟΣ. Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ" (Εκδόσεις ΠΕΔΙΟ), για να μοιραστούμε μαζί αυτή την ξεχωριστή στιγμή. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 19.00, στον Κινηματογράφο Ολύμπιον, Αριστοτέλους 10 στη Θεσσαλονίκη.

Η παρουσία σας θα με τιμήσει ιδιαίτερα», ανέφερε μεταξύ άλλων στην επίσημη πρόσκληση που στέλνει στους λάτρεις του αθλητισμού και ειδικά τους πιστούς φιλάθλους της Εθνικής μας ομάδας.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.