Άρης: Στο κάδρο (ξανά) ο Φαν Βέερτ

Γιώργος Στράντζαλης06 Αυγούστου 2023

Με τον Αρη να έχει αποφασίσει να βάλει στον “πάγο” τον Άντρε Γκρέι, αυτομάτως δημιουργείται ανάγκη για την απόκτηση ενός ακόμη φορ ο οποίος θα πλαισιώσει τον Λορέν Μορόν και η περίπτωση του Τόμας Φαν Βέερτ μπαίνει ξανά στο κάδρο, με την προϋπόθεση ότι ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ. 

Στον Αρη εκτιμούν ότι η περίπτωση του Ολλανδού είναι η ιδανική καθώς δεν εμπεριέχει κανένα ρίσκο καθώς γνωρίζει το Πρωτάθλημα, έχει ακολουθήσει κανονικά προετοιμασία με την Ένωση και θα είναι άμεσα διαθέσιμος να βοηθήσει. Ο Ολλανδός επιθετικός είναι στην ΑΕΚ, πλέον όμως είναι ο τρίτος φορ μετά και τη συμφωνία της Ενωσης για την επιστροφή του Εζέκιελ Πόνσε. Μέχρι πρότινος, δεν διαφαινόταν περίπτωση αποχώρησης του Φαν Βέερτ, ωστόσο στον Αρη θεωρούν ότι αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει πλέον πιθανότητες. 

Εφόσον η υπόθεση του Ολλανδού επιθετικού προχωρήσει, να σημειωθεί ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτή του Λουίς Πάλμα και τα σενάρια που ήθελαν τον Ονδουριανό να καταλήγει στην Ένωση, καθώς αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα παραχώρησης του παίκτη στην ΑΕΚ και προτεραιότητα της ομάδας είναι να τον πουλήσει στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.