Στο κάδρο του ΠΑΟΚ και ο Ίκερ Μουνιαΐν

Metrosport Team12 Ιουνίου 2024

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Γ.Ζαΐρης
Σύμφωνα με πληροφορίες της σημερινής (12/6) "Μetrosport",ο ΠΑΟΚ θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τον εμβληματικό αρχηγό της Μπιλμπάο, Ίκερ Μουνιαΐν. Ο 31χρονος επιτελικός μέσος που φέτος στέφθηκε Κυπελλούχος Ισπανίας με την ομάδα του στην οποία προπονητής είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, είπε αντίο μετά από 15 χρόνια στην αγαπημένη του ομάδα έχοντας ολοκληρώσει το συμβόλαιο του.

Ο ποδοσφαιριστής ενδιαφέρεται να αγωνιστεί σε ομάδα που παίζει στο CHL και αυτό είναι ένα δέλεαρ που προφανώς θέλει να αξιοποιήσει ο Πρωταθλητής ΠΑΟΚ! Είναι μια δύσκολη περίπτωση αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες της "Μ" είναι ο παίκτης που θέλει για τη συγκεκριμένη θέση ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο παίκτης στο "αντίο" του είχε δηλώσει: «Ήρθα στην Μπιλμπάο όταν ήμουν μικρό παιδί 12 ετών και σήμερα, σχεδόν δύο δεκαετίες μετά, έρχομαι να ανακοινώσω την αποχώρησή μου στο φινάλε της σεζόν μετά από 15 χρόνια στην πρώτη ομάδα. Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση αλλά πιστεύω ότι είναι η καλύτερη τόσο για μένα όσο και για τον σύλλογο. Όπως λέει και ένα τραγούδι που τραγουδήσαμε στους εορτασμούς για το Κύπελλο “ομολογώ πως ήσουν ό,τι καλύτερο στη ζωή μου αλλά τώρα αγάπη μου, ήρθε η στιγμή να χωρίσουμε”».
Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τον Τσιφτσή, αλλά και με τον Σβαμπ ενώ στην τελική ευθεία έχει μπει η διαπραγμάτευση με τον Κεντζιόρα. Πάντα στο κάδρο του Δικεφάλου είναι και ο Γερμανός Χάρτελ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.