Στο Ηράκλειο ο Δέλλας – Υπογράφει με τον ΟΦΗ

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2024

Ο Τραϊανός Δέλλας θα καθίσει στον πάγκο του ΟΦΗ και αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στην Κρήτη ώστε να υπογράψει με τη νέα του ομάδα.

Ο Έλληνας προπονητής τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Ηρακλείου, αποτελεί προσωπική επιλογή του Μιχάλη Μπούση και θα κάνει το ντεμπούτο στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό την επόμενη Δευτέρα (19/2)στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Δέλλας σε συνέντευξη του στους «Betarades» το 2021 είχε μιλήσει για την οικογένεια Μπούση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Μάικ είναι γιος του Δημήτρη και της Ελένης που είναι κουμπάροι μου. Αυτοί κι άλλο ένα ζευγάρι μας πάντρεψαν με τη Γωγώ. Είναι αυτοί που μας άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους χωρίς να μας ξέρουν όταν η γυναίκα μου διαγνώστηκε με καρκίνο και πήγαμε στην Αμερική. Πρόκειται για καταπληκτική οικογένεια, αυτοδημιούργητη. Έχουν αρχές. Ο Δημήτρης και η Ελένη έχουν 4 καταπληκτικά παιδιά, ένας εκ των οποίων ο Μιχάλης Μπούσης. Βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του, έχει τραβήξει τον δικό του δρόμο, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες του πατέρα του. Παραμένουν όλοι ταπεινοί, βοηθάνε πολύ κόσμο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.