Στο Gothia Cup η Κ16 του Μακεδονικού

Χρήστος Λιάπης16 Ιουλίου 2024

Σε ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά τουρνουά στο Gothia Cup στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας μετέχει η Κ16 του Μακεδονικού. 

 Χθες μάλιστα έγινε η τελετή έναρξης, με παρέλαση όλων των ομάδων και παρουσία 60.000 θεατών στις κερκίδες. Φέτος μετέχουν 1911 τμήματα αγοριών και κοριτσιών από συλλόγους 74 συνολικά χωρών. Προπονητές της ομάδας του Μακεδονικού είναι οι Παναγιώτης Τσιαμπάζης και Βαγγέλης Μαρμαράς ενώ στη Σουηδία μετέβη και η Υπεύθυνη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Μακεδονικού Μαρία Εξαδακτύλου. 

Η Κ16, του Μακεδονικού   παίζει στον 17ο (από τους 42) ομίλους της ηλικιακής αυτής κατηγορίας. Ο όμιλος των πράσινων έχει ακόμη τις σουηδικές Τίνταχολμς (Tidaholms GIF) και Έσβικς (Essviks AIF) και την αμερικανική Ακαδημία Ποδοσφαίρου Τσαγιαχόγκα Βάλεϊ (Cuyahoga Valley Soccer Academy). Στο πρώτο παιχνίδι ο Μακεδονικός νίκησε την Τινταχολμς με 2-0 ενώ στο δεύτερο παιχνίδι έχασε από  τους Αμερικανούς. Σήμερα θα παίξει με την Εσβικς.

Στην ηλικιακή κατηγορία Κ16 αγοριών ξεχωρίζει η παρουσία μεγάλων ονομάτων του σκανδιναβικού ποδοσφαίρου, όπως η Μπρομαποϊκάρνα, η Χάμαρμπι, η Τζουργκάρντενς (Σουηδία), η Στιάρναν, η Βαλούρ, η Φύλκιρ, η Βίκινγκουρ (Ισλανδία) και η Φλόρα Ταλίν (Εσθονία).


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.