«Στο 90% των υποδομών η πρόσβαση στο Πήλιο και στον Βόλο έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές στους δρόμους»

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Πορταριάς, Θανάσης Δρόσος, και μίλησε για την αποκατάσταση των ζημιών στο Πήλιο και τη σταδιακή επιστροφή των χωριών σε μια κανονικότητα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Χτυπηθήκαμε ανελέητα από τη θεομηνία σε όλη τη Θεσσαλία. Εδώ και ένα μήνα έχει αφήσει πολλά κατάλοιπα, κακή ψυχολογία, στο τουριστικό κομμάτι υπήρχε πρόβλημα γιατί ήταν ένας πολύ καλός ο Σεπτέμβριος για εμάς. Με αυτό που συνέβη όλα πήγαν πίσω, υπήρξαν ζημιές σε όλα τα χωριά. Στο 90% των υποδομών η πρόσβαση στο Πήλιο και στον Βόλο έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές στους δρόμους. Αρχίζει παίρνει μπρος η οικονομία σιγά. Οι εγκαταστάσεις έχουν πληγεί, ειδικά τα γήπεδα με χόρτο. 

Οι καιρικές συνθήκες θα είναι καλές μέχρι τέλος Οκτώβρη και θέλουμε να μπορέσουμε να είναι οι συνθήκες προσβάσιμες για τους αθλητές. Είναι θέμα της Περιφέρειας να δείξει στον κόσμο πως επιστρέφουμε σταδιακά, γιατί ο τουρισμός και ο αγροτουρισμός είναι τα βασικά κομμάτια της περιοχής. Πρέπει να γίνουν 5-6 σοβαρά έργα για να μην έχει ξανά πρόβλημα η περιοχή μας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.