Στις 29 Ιουλίου ξεκινάει η Κ19 του Καμπανιακού

Metrosport Team21 Ιουλίου 2024


Η Δευτέρα 29 Ιουλίου ορίστηκε ως η μέρα έναρξης της προετοιμασίας της

της Κ19 του Καμπανιακού.

Σωτήρης Αυγέρος και Χάρης Σαββαΐδης θα συγκεντρώσουν και θα προπονήσουν για πρώτη φορά στο Μυγδόνιο Αθλητικό Κέντρο Χαλάστρας τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα κληθούν να λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της ΕΠΣΜ και στο Πρωτάθλημα Νέων Κ19 της Super League 2. Η φιλοσοφία λειτουργίας θα παραμείνει ίδια με αυτή των προηγούμενων δύο ετών, τα οποία υφίσταται η Β Ομάδα του Συλλόγου, με το ρόστερ να αποτελείται από ποδοσφαιριστές γεννηθέντες 2006 και νεότερους με ελάχιστες εξαιρέσεις γεννηθέντων 2005. Η ομάδα θα διατηρήσει τον περσινό βασικό κορμό, καθώς οι ιθύνοντες του Συλλόγου έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την προσπάθεια, την βελτίωση και τη συνολική εικόνα των νεαρών ποδοσφαιριστών τους. Οι προσθαφαιρέσεις θα είναι ελάχιστες με μερικούς ποδοσφαιριστές να αποχωρούν ενώ θα ενσωματωθούν παίχτες από την περσινή Κ17 καθώς και παίχτες που άφησαν καλές εντυπώσεις στις δοκιμαστικές προπονήσεις που πραγματοποιήθηκαν τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου.


Από τους ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν την περσινή αγωνιστική χρονιά βασικά στελέχη της επιτυχημένης πορείας της ομάδας κι άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας. Αν και σχεδόν όλοι οι παίχτες του περσινού ρόστερ της Κ19 είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς σε προπονήσεις του Ανδρικού Τμήματος, θα είναι η πρώτη φορά που αυτοί οι τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές του Συλλόγου θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία της Ομάδας που θα αγωνιστεί στην Super League 2, υπό τις οδηγίες του Κώστα Γεωργιάδη και των συνεργατών του, βάζοντας μια σημαντική εμπειρία επαγγελματικού επιπέδου στο ενεργητικό τους, μετρώντας τις δυνάμεις τους και δείχνοντας αν είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα και να ακολουθήσουν τους Παναγιώτη Παντελή και Θανάση Καλπακίδη οι οποίοι υπέγραψαν πέρσι για πρώτη φορά επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Κόκκινους της Χαλάστρας.

Φιλικά παιχνίδια

Η Κ19 του Καμπανιακού θα τεθεί αντιμέτωπη τέσσερις φορές με ομάδες της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣΜ, δύο με ομάδες που θα αγωνίζονται στην Α Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣΜ και μία με ομάδα της Β Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της ΕΠΣΜ. Το Σαββατοκύριακο 7-8 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΜ, θα διεξαχθεί η πρώτη φάση του κυπέλλου στην οποία η Κ19 του Καμπανιακού θα συμμετέχει κανονικά και θα μάθει τον αντίπαλό της μετά από κλήρωση. Το επόμενο Σαββατοκύριακο, 14-15 Σεπτεμβρίου, εάν προκριθεί από την πρώτη φάση, θα λάβει μέρος στη δεύτερη φάση του κυπέλλου ενώ αν αποκλειστεί θα κλειστεί νέο φιλικό παιχνίδι το οποίο θα είναι και το τελευταίο πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος της Α Ερασιτεχνικής Κατηγορίας που ορίστηκε το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου.


Αναλυτικά το Πρόγραμμα των Φιλικών:


11/8 Καμπανιακός Κ19 - Εθνικός Σοχού

14/8 Ακρίτες Συκεών - Καμπανιακός Κ19

21/8 Νίκη Ευκαρπίας - Καμπανιακός Κ19

24/8 Θρίαμβος Παρθενίου - Καμπανιακός Κ19

28/8 Κεραυνός Ωραιοκάστρου - Καμπανιακός Κ19

31/8 Ομόνοια Σίνδου - Καμπανιακός Κ19

4/9 

Καμπανιακός Κ19 - Εθνικός Αστέρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.