Στις 24 Ιουλίου θα είναι έτοιμος και ξέρουμε ποιος θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας

Γιώργος Ζαΐρης11 Ιουλίου 2024

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την δεύτερη ήττα του και αν από την Χιμπέρνιαν δέχθηκε ένα φτηνό γκολ, χθες τα δυο γκολ και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα προήλθαν από δυο λάθη του Οτο που για το επίπεδο του δεν επιτρέπονται. Και προφανώς το πρώτο συμπέρασμα από το χθεσινό φιλικό είναι πως ξέρουμε ποιος θα είναι βασικός στο ματς της 24ης Ιουλίου στο πρώτο επίσημο ματς και αυτός θα είναι ο Σάστρε. Αυτό δεν έχει να κάνει με τον όποιο τραυματισμό του Οτο που ενημέρωσε σχετικά και έγινε αλλαγή στο 30’ αλλά με το ότι ο Σάστρε ΚΑΙ στο χθεσινό φιλικό έδειξε πως είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον συμπατριώτη του.

Επειδή έχω παρακολουθήσει πάρα πολλά φιλικά του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία όλα αυτά τα καλοκαίρια, προφανώς και μπορώ να πείσω εύκολα τον εαυτό μου πως δεν χρειάζεται να πανικοβληθεί ούτε να τα ισοπεδώσει όλα. Αλλωστε υπήρχαν χρονιές που η ομάδα πήγαινε… τρένο στα φιλικά και μετά την ψάχναμε στα πρώτα επίσημα. Όμως είναι δεκτός και απόλυτα χρήσιμος ο προβληματισμός αλλά και ο εκνευρισμός και προφανώς πρώτος τον έχει ο Λουτσέσκου που έστειλε τον Παντελή Κωνσταντινίδη να μιλήσει μετά το τέλος του αγώνα.

Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ είναι -πλέον σε λιγότερο από δυο εβδομάδες- να είναι έτοιμος για το ματς της 24ης Ιουλίου. Και είμαι σίγουρος πως θα είναι. Πρέπει να κρατήσω κάποια θετικά από το χθεσινό φιλικό; Μετά το πρώτο ημίωρο ο ΠΑΟΚ έπαιξε ποδόσφαιρο, μείωσε, θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει και άρεσε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο μέρος η ενδεκάδα άλλαξε, προφανώς και στο πρώτο κομμάτι της δεν είχαμε πειραματισμούς και μπορώ να κρατήσω την παρουσία του Θυμιάνη ως χαφ αλλά το γενικότερο συμπέρασμα είναι πως Καμαρά και Σβαμπ οδεύουν ολοταχώς για να είναι το δίδυμο των χαφ. Απλά προβληματίζει πως ο ΠΑΟΚ σε τρίτο φιλικό δεν βρήκε γκολ από φορ του και προφανώς δεν είδαμε και πάλι τον Σαμάτα. Για αυτό και η απόκτηση φορ είναι προτεραιότητα για τον Ραζβάν και το έχουμε αναδείξει.

Θετικό πως πήρε σχεδόν 45 λεπτά αγώνα στα πόδια του ο Κωνσταντέλιας που προερχόταν από ενοχλήσεις και πρέπει να φτάσει στη φυσική κατάσταση των συμπαικτών του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.