Στις 19:00 με πτήση τσάρτερ αναχωρεί η αποστολή του ΠΑΟΚ

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2023

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης - Κώστας Πετρωτός

Δύο ημέρες πριν από την προγραμματισμένη διεξαγωγή του αγώνα στην Σκωτία, θα ταξιδέψει με προορισμό το Αμπερντίν, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη σε πληθυσμό, η αποστολή του ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα σήμερα λίγα λεπτά πριν από τις 19:00 αναμένεται να ταξιδέψουν οι παίκτες, ο προπονητής με τους συνεργάτες του και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος με προορισμό το Αμπερντίν, με πτήση τσάρτερ, όπως συμβαίνει σε όλα σχεδόν τα εκτός έδρας παιχνίδια του Δικεφάλου.

Στο Αμπερντίν οι θερμοκρασίες που επικρατούν είναι χαμηλότερες σε σύγκριση με αυτές που έχουμε στην Ελλάδα. Είναι ενδεικτικό το γεγονός πως την ημέρα του αγώνα, η χαμηλότερη θερμοκρασία προσδιορίζεται στους οκτώ βαθμούς κελσίου, ενώ η υψηλότερη στους 12, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετερεωλόγων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παράλληλα αναφέρεται πως παρότι η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή έχει υποχωρήσει, εντούτοις την ημέρα του αγώνα, αναμένονται βροχές και καταιγίδες.

Οι οποίες όμως δεν φαίνεται πως θα βάλουν σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης (θα αρχίσει στις 22:00 ώρα Ελλάδας το βράδυ της Πέμπτης)

Ο Λουτσέσκου αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή σήμερα το μεσημέρι, θα συμπεριλάβει τρεις τερματοφύλακες, όπως συνηθίζει. Εκτός πλάνων θα είναι ο Μείτέ που είναι τιμωρημένος τουλάχιστον με μία αγωνιστική από την UEFA. Τιμωρημένος είναι και ο Παντελής Κωνσταντινίδης που δεν θα έχει δικαίωμα να καθίσει στον πάγκο της ομάδας.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αναμένεται να προπονηθούν αύριο το βράδυ, στις 21:30 (ώρα Ελλάδας) στο γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι. Ο Λουτσέσκου, αναμένεται να μιλήσει στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) μαζί με έναν παίκτη της ομάδας, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Δίπλα στην ομάδα θα βρεθούν και αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ήδη εξασφάλισαν εισιτήρια για τον αγώνα της Σκωτίας και θα δώσουν δυναμικό παρών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.