Στην Τσέλσι ο Σάντσο, δανεικός από τη Γιουνάιτεντ

Metrosport Team01 Σεπτεμβρίου 2024

Η Τσέλσι ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη μορφή δανεισμού, με τον Άγγλο εξτρέμ να βρίσκει στους "μπλε" μια διέξοδο.

Οι σχέσεις του Σάντσο με τον Τεν Χαγκ ήταν από την αρχή περιπετειώδης για τον 24χρονο διεθνή Άγγλο, με αποτέλεσμα να ψάχνει τον τρόπο να φύγει από τους "κόκκινους διαβόλους", έστω και προσωρινά.

Τελικά, τη διέξοδο του την έδωσε η Τσέλσι, με τους Λονδρέζουν να έρχονται σε συμφωνία με τη Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του Σάντσο. Μάλιστα, ο ίδιος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Το Λονδίνο είναι το μέρος που μεγάλωσα και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Ήταν λίγο τρελά τα πράγματα αφού έγιναν όλα την τελευταία ημέρα των μεταγραφών αλλά είμαι ευτυχισμένος που επιτέλους έγινε το deal.

Τσέλσι είναι εμβληματικός σύλλογος. Μεγαλώνοντας, τα είδωλά μου ήταν οι Ντιντιέ Ντρογκμπά και Φρανκ Λάμπαρντ και τώρα έχω την ευκαιρία να παίξω σε αυτόν τον σύλλογο, όπως εκείνοι», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Σάντσο ως παίκτης της Τσέλσι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.