Στην τελικό η μικτή Κ16 της ΕΠΣ Ξάνθης

Metrosport Team18 Μαΐου 2024

 Η Κ16 της ΕΠΣ Ξάνθης επικράτησε με 2-0 της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Μακεδονίας στο γήπεδο της ΕΠΣ Καβάλας και προκρίθηκε στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων.



Η ομάδα της Ξάνθης αιφνιδίασε την ΕΠΣΜ με γκολ στο 1’ και με ένα ακόμη γκολ στο τέλος σφράγισε τη νίκη της. Ο Αβραμίδης με πλασέ από κοντά σημείωσε το 1-0 στο 1’. Στο 69’ ο Νάνος έπιασε την κεφαλιά και ο Μπαλάσης έσωσε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή. Ο Αποστολίδης με προσωπική ενέργεια και πλασέ σε κενό τέρμα έγραψε το 2-0 στο 90+2’, ενώ οι παίκτες της ΕΠΣΜ διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του επιθετικού κατά τη διάρκεια της φάσης.

 Στον άλλον ημιτελικό η ΕΠΣ Δωδεκανήσου θα αγωνιστεί με την ΕΠΣ Πιερίας σήμερα και ώρα 16.00 στο ουδέτερο γήπεδο Βούλας (Ανατολικής Αττικής).

Σκόρερ: Αβραμίδης (1’), Αποστολίδης (90+2’)

Δοκάρι: Μυτιληνός (15’), Αβραμίδης (70’)

Διαιτησία: Μυλοπούλου (Καρασαββαΐδης, Σακάλογλου ΕΠΣ Καβάλας)

ΕΠΣ Ξάνθης (Κουτρουλός): Κουρτίδης, Καρβουνίδης, Μπαλάσης, Κερεμίτσης, Δρόσος, Μπιζάνης (46’ Αποστολίδης), Μπογιατζόπουλος, Φάκας (82’ Τονικίδης), Κάπζα (71’ Αλεξιάδης), Αβραμίδης (90’ Μελεμένης), Χριστοδούλου.
ΕΠΣ Μακεδονίας (Βούρας): Μπέλλης, Μαυρίδης (57’ Τουφεκτσής), Καρκαμάνης, Λάμπρου, Καπακτσόγλου, Μπαξεβάνος (35’ Κυριακού), Μυτιληνός, Τσιμερίκας (63’ Αλεξόγλου), Βαριόπουλος (63’ Νάνος), Παρλάκογλου, Σιάκας (35’ Μαυρέλης).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.