Στην Ταγιέρες ο Παλάσιος - Πώς συνδέεται με Άρη και Μαρτίνες

Metrosport Team16 Ιουλίου 2024

Στην Αργεντινή και την Ταγιέρας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, ο οποίος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό. Πώς η μεταγραφή του συνδέεται με το ενδιαφέρον του Άρη στον Αλεχάντρο Μαρτίνες.

Μετά από τρία χρόνια στο τριφύλλι, ο Αργεντινός επιστρέφει στην πατρίδα του, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον που είχε δείξει η ΑΕΚ το προηγούμενο διάστημα, υπογράφοντας στην Ταγιέρες.

Ο Παλάσιος συμφώνησε για 2χρόνια με την ομάδα της πατρίδας του, ενώ υπάρχει οψιόν για μία ακόμη χρονιά και πλέον ο 32χρονος ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει στην Αργεντινή, για να τελειώσει και το τυπικό σκέλος.

Από τη στιγμή που ο Παλάσιος πηγαίνει στην Ταγιέρες, έμμεσα μπορεί να επωφεληθεί και ο... Άρης.

Πώς;

Σύμφωνα με αναφορές, από τη στιγμή η Ταγιέρες αποκτά παίκτη στην πτέρυγα της επίθεσης, μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για την ευκολότερη μετακίνηση του Μαρτίνες.

Για τον Αργεντινό πλάγιο χαφ, φέρεται πως έχει δείξει ενδιαφέρον η ομάδα του Άρη, η οποία λέγεται ότι έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην ομάδα της Ταγιέρες.

Η υπόθεσή του είναι δύσκολη, ούτως ή άλλως, ωστόσο η έλευση του Παλάσιος μπορεί να κάνει -τους Αργεντινούς- πιο διαλλακτικούς στην υπόθεση πώλησής του. 

Από εκεί και πέρα, εξελίξεις λογικά θα σημειωθούν στο προσεχές διάστημα και εφόσον οι Θεσσαλονικείς επιμείνουν για την απόκτηση του Μαρτίνες, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή, τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους και κάνουν προσπάθειες να πείσουν την Ταγιέρες να δώσει τα δικαιώματά του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.