Στην πρώτη τετράδα ο Εθνικός Ευόσμου

Metrosport Team11 Μαΐου 2024


Ο Εθνικός Ευόσμου επέστρεψε φέτος στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας και τερμάτισε στην τέταρτη θέση του 1ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας.

Ο προπονητής του Εθνικού, Λάμπρος Παυλίδης κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν, τόνισε στον Παύλο Κερασιώτη: «Για την πρώτη χρονιά στον Εθνικό είμαι πολύ ικανοποιημένος. Τερματίσαμε στην 4η θέση σε ένα όμιλο με ιστορικές ομάδες όπως ο Οδυσσέας Κορδελιού και ο Α.Ο. Μεσήμβριας. Οι ποδοσφαιριστές μου ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στην μετάβαση από το παιδικό στο ανδρικό πρωτάθλημα, που αυτό αντικατοπτρίζει την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Εθνικού και στους προπονητές του, καθώς επίσης και από την διοίκηση του. Πιστεύω ότι αν αγωνιζόταν η ομάδα στην έδρα της (αθλητικό πάρκο Ευόσμου) θα διεκδικούσαμε ένα από τα δύο εισιτήρια ανόδου».

Θεοχαρίδης: «Πιο έτοιμος τη νέα περίοδο»

Ο επιθετικός του Εθνικού, Βαγγέλης Θεοχαρίδης σημείωσε 25 γκολ και μοίρασε πέντε ασίστ και για την φετινή πορεία είπε: «Σε προσωπικό επίπεδο η χρονιά θεωρώ ότι ήταν επιτυχημένη για εμένα. Με την επιστροφή της ομάδας στη’ Γ’ κατηγορία βάλαμε στόχο την άνοδο. Η χρονιά τελείωσε με ανάμεικτα συναισθήματα. Στην αρχή ξεκινήσαμε πολύ καλά αλλά στην πορεία είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα που μας άφησαν πίσω από την πρώτη δυάδα. Για την νέα περίοδο η ομάδα θα είναι ακόμη πιο έτοιμη για να κατακτήσει το Πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.