Στην Κάρντιφ ο Σιώπης

Δημήτρης Καλαϊτζής18 Αυγούστου 2023

Στην Κάρντιφ του Δημήτρη Γούτα και του άλλοτε προπονητή του, Ερόλ Μπουλούτ, θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Μανώλης Σιώπης. 

Μπορεί το όνομά του να γράφτηκε για όλες τις μεγάλες ελληνικές ομάδες το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε τελικά να αγωνιστεί στην Τσάμπιονσιπ.  

Ο 29χρονος διεθνής μέσος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ουαλικό σύλλογο.

«Γνωρίζω τον Ερόλ Μπουλούτ πολύ καλά. Δουλέψαμε μαζί και θέλει να κερδίζει κάθε φορά. Κι εγώ έτσι δουλεύω σε όλη μου την καριέρα. Γνωρίζω επίσης πολύ καλά τον Ντίμη (Γούτα) - είναι καλός μου φίλος. Έχουμε μιλήσει, αλλά όχι πολύ. Είναι πολύ καλός παίκτης και ελπίζω να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους μας. Έχω δει το στάδιο και ανυπομονώ να παίξω με τους υποστηρικτές μας. Θα δουν τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Κάρνιτφ ο Μανώλης Σιώπης.

Από την πλευρά του ο Ερόλ Μπουλούτ είπε: «Κανονικά, ένας παίκτης όπως ο Μανώλης, όταν προσπαθείς να τον πάρεις, δεν μπορείς να τον πάρεις. Είναι πραγματικά δύσκολο να αποκτήσεις έναν τέτοιο παίκτη. «Τον έφερα στην Αλάνιασπορ και έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα στην Τραμπζονσπόρ. Όταν είδαμε ότι έγινε διαθέσιμος, επικοινωνήσαμε μαζί του και έχουμε πολύ καλή σχέση.Είναι ένας μαχητής, που θα δουλέψει σκληρά για την ομάδα. Οι οπαδοί θα τον συμπαθήσουν και τα τελευταία χρόνια έχει αυξήσει τις τεχνικές του ικανότητες με την μπάλα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.