Στην Ισπανία η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για τον αγώνα 10 χλμ βάδην

Παναγιώτα Χαλκιά25 Απριλίου 2023

Το τελευταίο της δυνατό τεστ ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων του Ποντεμπράντι (21/5) θα κάνει η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη συμμετέχοντας στα 10χλμ. βάδην στo διεθνές μίτινγκ της Μαδρίτης την Κυριακή (30/4). 

Η Ελληνίδα βαδίστρια θα έχει την ευκαιρία να κάνει έναν δυνατό αγών ακια θα κυνηγήσει και ένα ακόμη πανελλήνιο ρεκόρ. Η Ντρισμπιώτη θα αναχωρήσει για την Ισπανία την Παρασκευή (28/4). Το ατομικό της ρεκόρ στα 10χλμ. είναι 44.19 από πέρασμα σε αγώνα 20χλμ. βάδην το 2020.

«Είμαι αρκετά κουρασμένη από την προπόνηση που έχει προηγηθεί, ωστόσο ο αγώνας θα έχει πολύ μεγάλο συναγωνισμό και θεωρώ πως μπορώ να κυνηγήσω έναν καλό χρόνο. Πιστεύω πως αν δεν έχει πολύ ζέστη θα γίνει μια γρήγορη και ενδιαφέρουσα κούρσα. Σε κάθε περίπτωση ο αγώνας αυτός είναι ένα προπονητικό πέρασμα ενόψει του Ευρωπαϊκού Ομάδων στο Ποντεμπράντι. 

»Η φετινή χρονιά είναι η ευκαιρία να διορθώσω λάθη και αδυναμίες ενόψει των Ολυμπιακών του 2024. Και αυτό θα το πετύχω μέσα από τους αγώνες. Σε αυτό το επίπεδο οι λεπτομέρειες νομίζω είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα. Στόχος φέτος να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες μπορώ, δήλωσε η ίδια. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.