Ο Μπαλτάκος βγάζει στη... σέντρα τον Μπένετ - «Στον αέρα» το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2023

Άνω-κάτω γίνεται για μία ακόμη εβδομάδα το ελληνικό ποδόσφαιρο με αφορμή την πραγματικότητα στη διαιτησία και με τελευταίο ζήτημα τον ορισμό διαιτητή στο ντέρμπι της Δευτέρας (25/9) μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Το θέμα βγήκε αρχικά στην επιφάνεια με μία «διαρροή» της ΠΑΕ ΑΕΚ για το ντέρμπι Παναθηναϊκό, παίρνοντας θέση απέναντι από την ΚΕΔ η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες σκοπεύει να ορίσει Έλληνα ρέφερι στο αθηναϊκό ντέρμπι.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: Από χθες το βράδυ κυκλοφορούν πληροφορίες περί ορισμού Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η ΠΑΕ ΑΕΚ σε κάθε περίπτωση είναι κάθετα αντίθετη στον ενδεχόμενο ορισμού Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η ΠΑΕ ΑΕΚ περιμένει να τηρηθούν όλα όσα έχουν συμφωνηθεί σε σχέση με τους διαιτητές στα ντέρμπι μεταξύ των ομάδων.»

Η «διαρροή» μόνο τυχαία δεν ήταν αφού αποδείχτηκε ότι ο Στιβ Μπένετ και παρά τη συμφωνία για τον ορισμό ξένων διαιτητών στα ντέρμπι, ετοιμαζόταν για ορισμό Έλληνα και η εξέλιξη αυτή βάζει σε κίνδυνο ακόμη και τη διεξαγωγή του αγώνα της Δευτέρας!

Τον αρχιδιαιτητή «άδειασε» με δήλωση του ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος θέτοντας ανοιχτά θέμα παραμονής του στη θέση του: ««Ο κ. Μπένετ για τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ της Δευτέρας 25/9 έχει ορίσει Έλληνα Διαιτητή. Ο κ. Μπένετ, παρά την προσπάθειά μου για την πρόσκληση ξένων διαιτητών στα ντέρμπυ, παρά την αντίστοιχη ενασχόληση και ενέργεια του Προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν, παρά την εκπεφρασμένη άποψη όλων των εμπλεκομένων στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δεν όρισε ξένο διαιτητη ούτε στον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ ούτε στο ντέρμπυ της ερχόμενης Δευτέρας. Για τον λόγο αυτό, συγκαλώ την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με θέμα: Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.