Στην δεκάδα των φαβορί για την κατάκτηση του Conference League ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2023

Οι στοιχηματικές εταιρίες “βλέπουν” τον Δικέφαλο ως δέκατο φαβορί για την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League βάση των αποδόσεων τους.

Όπως και στην παρθενική χρονιά της διοργάνωσης, έτσι και φέτος οι «ασπρόμαυροι» είναι η μόνοι εκπρόσωποι του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ δύο σεζόν πριν είχε κάνει μία εξαιρετική πορεία και έφτασε στα προημιτελικά της του θεσμού, με την Μαρσέιγ να του βάζει φρένο στην φάση των «8».

Η καλή κλήρωση στους ομίλους για τον Δικέφαλο τον κάνει φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά και δεύτερο φαβορί για την πρωτιά. Επίσης αξιοσημείωτη είναι η υψηλή θέση του ΠΑΟΚ στην διεκδίκηση του UEFA Europa Conference League, όντας δέκατος στη σειρά.

Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες έχουν τους «ασπρόμαυρους» στην 10η θέση για την πιθανή κατάκτηση τίτλου με απόδοση 40,00-41,00. Ενώ έχει “συγκάτοικους” τις Γάνδη, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Βικτόρια Πλζεν, Λουντογκόρετς Ράζγκραντ και Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Το μεγάλο φαβορί είναι η Άστον Βίλα (5,00-6,00), με την Φιορεντίνα στην 2η θέση (8,00) και αμέσως μετά ακολουθεί η αντίπαλος του ΠΑΟΚ για την πρωτιά του ομίλου, Άιντραχτ Φρανκφούρτης (10,00-11,00).

Οι αποδώσεις: 


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.