Στην Αμμουδιά ο Στέργιος Ηλιόπουλος

Χρήστος Λιάπης01 Οκτωβρίου 2024

Η διοίκηση του Ηρακλή Αμμουδιάς προχώρησε σε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή καθώς αποκτήθηκε  ο 24χρονος (21-12-2000) μεσοεπιθετικός Στέργιος Ηλιόπουλος. Ενα παιδί που όσοι τον γνωρίζουν έχουν να πούνε μόνο καλά λόγια για τον φανταστικό χαρακτήρα του και το ποδοσφαιρικό του θράσος.

Ο Στέργιος ολοκλήρωσε την σεζόν την περσινή χρονιά στην ομάδα της Προοδευτικής στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικης του νοτίου ομίλου.

Έχει αγωνιστεί επίσης με μεγάλη επιτυχία στην Κ-19 του Απόλλωνα Σμύρνης, στην Κ-19 του Άρη, στους Αμπελοκηπους Δράμας στην Γ εθνική και στον Περαμαϊκό επίσης στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής.

Από τις αρχές του προηγούμενου μήνα ο Στέργιος βρίσκεται καθημερινά στις προπονήσεις της ομάδας υπό τις οδηγίες του προπονητή  Παντελή Κρυστάλλη και έτσι δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσαρμογή και θα βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του προπονητή του Ηρακλή στο παιχνίδι της Κυριακής στην Κομοτηνή.

«Στέργιο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηρακλή Αμμουδιάς σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και να έχεις μόνο επιτυχίες με την ομάδα μας» αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.