Στην Αμμουδιά ο Μουτεσίδης

Χρήστος Λιάπης22 Οκτωβρίου 2024

Σε μια ακόμη πολύ σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο Ηρακλής Αμμουδιάς καθώς  ήρθε σε συμφωνία με τον 30χρονο (28/09/94) μεσοεπιθετικό Θανάση Μουτεσίδη.

Ο Θανάσης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς έχει αφήσει το στίγμα μου εδώ και πολλά χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες με περισσότερες από 250 συμμετοχές και 90 γκολ στα πρωταθλήματα της Β' και Γ' Εθνικής.

Ξεκίνησε από πολύ μικρός την ποδοσφαιρική του καριέρα με πρώτο σταθμό τον Ολυμπιακό Ροδόπολης την χρονιά 2010-11.
Στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών, στον Εθνικό Σιδηροκάστρου, την σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε στην ομάδα του Πανσερραϊκού όπου με συνεχόμενα καθοριστικά γκολ τον οδήγησε στην άνοδο από την Γ Εθνική στην Σούπερ Λίγκ 2.
Την περίοδο 2015-17 για 2 χρονιές ήταν ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας ενώ στην συνέχεια μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Παραλιμνίου και την περίοδο 2019-21 επέστρεψε για προσωπικούς λόγους να αγωνιστεί και πάλι από εκεί που ξεκίνησε στον Ολυμπιακό Ροδόπολης.
Την χρονιά 2021-22 πήρε μεταγραφή στο γειτονικό νομό του Κιλκίς για να αγωνιστεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ Κρηστωνης και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Διγενή Ανω Ποροϊων όπου είχε τεθεί και αντίπαλος με τον Ηρακλή και είχε σκοράρει και στα δύο παιχνίδια εντός και εκτός έδρας.
Τον Αύγουστο του 2024 μεταγράφηκε στην ομάδα του Εθνικού Σιδηροκάστρου όπου αγωνίστηκε σε 4 παιχνίδια και πέτυχε 1 γκολ.

Ο Θανάσης είναι ένας έμπειρος μεσοεπιθετικός αρκετά ταχείς και με πολύ καλά χτυπήματα σε στημένα, Αναμένεται να βοηθήσει αρκετά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της ομάδας.


Σήμερα ο Θανάσης θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και θα τεθεί στην διάθεση του  Παντελή Κρυστάλλη για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής το Σάββατο εντός έδρας με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.