Στην αγορά για χαφ και στόπερ ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team08 Αυγούστου 2024

Οι μεταγραφικές ανάγκες του ΠΑΟΚ παραμένουν, αλλά και αυξάνονται, οδηγώντας και πάλι τον Δικέφαλο του Βορρά στην αγορά για χαφ και στόπερ.

Η διαφαινόμενη κατάληξη της υπόθεσης Μεϊτέ και η πιθανή πώληση του Εκόνγκ, δημιουργούν κενά τα οποία προκύπτουν στην αμυντική και μεσαία γραμμή.

Οι εξελίξεις διατηρούν τον ΠΑΟΚ ενεργό στη μεταγραφική αγορά και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση αναζήτησης για έναν κεντρικό χαφ και έναν στόπερ. Η περίπτωση Μεϊτέ και το διαφαινόμενο «ναυάγιο» αυτής, όπως και η πιθανή πώληση του Εκόνγκ στην την Αλ Καλούντ της Σαουδικής Αραβίας, οδηγούν τον ΠΑΟΚ να κινηθεί μεταγραφικά σε άμυνα και μεσαία γραμμή.

Ο Δικέφαλος του Βορρά επέστρεψε στην υπόθεση Μεϊτέ μετά τις γέφυρες που έριξε η πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως αρνήθηκε τη νέα πρόταση που του έγινε και ενώ ο ΠΑΟΚ είχε ήδη βρει λύση με τη Μπενφίκα συμφωνώντας στο 1,5 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Η Αλ Καλούντ που έχει ενδιαφερθεί για τον Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, δίνει 1 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ ψάχνουν τον αντικαταστάτη του με τον ίδιο να ετοιμάζει βαλίτσες για τη Σαουδική Αραβία.

‘Ήδη ο ΠΑΟΚ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον 24χρονο Σλοβένο στόπερ, Βάνια Ντρκούσιτς της Σότσι, για τον οποίο έχει ενδιαφερθεί και η Σεβίλλη σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.