Στην 87η ΔΕΘ ο Μακεδονικός!

Metrosport Team07 Σεπτεμβρίου 2023

Για δεύτερη χρονιά το δικό του περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα έχει ο Μακεδονικός , θέλοντας να αποτελέσει για δεύτερη χρονιά πόλο έλξης για όλο το κοινό της Θεσσαλονίκης και τους επισκέπτες της εκθέσεως.

Αναλυτικά όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου: «Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, ο Μακεδονικός έχει το δικό του περίπτερο στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης!

Το «πράσινο» περίπτερο αποτέλεσε πέρυσι πόλο έλξης για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον μικρών παιδιών, οικογενειών, εφήβων, αλλά και συνταξιούχων! Ο καθένας και η καθεμιά τους είχαν μία ιστορία να μας πουν και εμείς με τη σειρά μας είχαμε να μοιραστούμε το ένδοξο παρελθόν του ιστορικού μας συλλόγου αλλά και όλα εκείνα τα στοιχεία που τον καθιστούν και σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς οργανισμούς της πόλης και της Β. Ελλάδας!

Από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου, σας περιμένουμε στην 87η ΔΕΘ για να κάνουμε τα πάντα πράσινα!

Το περίπτερο του Μακεδονικού είναι εξωτερικό περίπτερο και θα βρίσκεται στην ίδια θέση με το περυσινό, δηλαδή στα μέσα της διαδρομής μεταξύ της Πύλης Εμπορίου και της Πύλης Συντριβανίου, ακριβώς στην αρχή της οδού Αλ. Σβόλου (εντός χώρου ΔΕΘ).

Σας περιμένουμε!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.