Στη Βέροια ο Μπεκιαρίδης

Metrosport Team09 Αυγούστου 2024


Ενα ταλέντο, «σπλάχνο» του Ημαθιώτικου ποδοσφαίρου ο επιθετικός Νίκος Μπεκιαρίδης είναι πλέον παίκτης της Βέροιας ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της ΕΠΣ.

Ηταν επαγγελματίας για δύο χρόνια στην πρώτη ομάδα του Άρη με τον οποίο αγωνίστηκε σε δυο επίσημα φιλικά του Άρη με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας ήταν επαγγελματίας και έκανε 11 συμμετοχές στην Superleague2 ως βασικός, στην Κ19 της Βέροιας βγήκε πρώτος σκόρερ της ομάδας και ταυτόχρονα έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα με προπονητή τον Παύλο Δερμιτζάκη και στη συνέχεια ξαναγύρισε στον Άρη όπου ξαναέκανε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας» του βορρά καλωσορίζουν τον Νίκο Μπεκιαρίδη και του εύχονται υγεία και εκπλήρωση των στόχων, τόσο των προσωπικών, όσο και της αγαπημένης μας ομάδας.

Με το βλέμμα του Γενικού Αρχηγού Σάκη Παγγούρα

Στην προπόνηση της Πέμπτης εκτός από τον νεοαποκτηθέντα Νίκο Μπεκιαρίδη, στη προπόνηση παραβρέθηκε και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Σάκης Παγγούρας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της "βασίλισσας", που φέτος θα είναι, μετά από πολύ καιρό κοντά της, υπηρετώντας την από το πόστο του Γενικού Αρχηγού, έδωσε το παρόν στην προπόνηση της ομάδας το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο στο Ταγαροχώρι και μίλησε στους παίκτες, μεταφέροντας το δικό του γνωστό πάθος, αγωνιστικότητα και την αγάπη του για τη Βέροια.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.