Ανοδος με αφιέρωση για την Μακεδονία Ευκαρπίας

Χρήστος Λιάπης08 Απριλίου 2024

Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση η Μακεδονία Ευκαρπίας  κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της καλοδουλεμένης ομάδας της ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ Β και να κερδίσει την άνοδο της στη Β κατηγορία για πρώτη φορά

Οι παίκτες του Ηρακλή Καραλή είχαν την κατοχή της μπάλας καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά δε μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες και να τις μετατρέψουν σε γκολ πέφτοντας πάνω στον πολύ καλό τερματοφύλακα Κουσουλάκη. 

Το ημίχρονο έκλεισε χωρίς τέρματα ισόπαλο 0-0. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και μόλις στο 49’ η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ άνοιξε το σκορ με τον αρχηγό της και πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα Γιάννη Πααχαλίδη δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη των πανηγυρισμών. Η τυπικά γηπεδούχος ομάδα του Απόστολου Παλάσκα ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ Β δεν απείλησε ούτε μια στιγμή την εστία του νεαρού Γκάτσου. Το σκορ δεν άλλαξε έως το 93’ λεπτό όπου ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα βρίσκοντας την ομάδα της Μακεδονίας να πανηγυρίζει την άνοδο της στη Β κατηγορία καταλαμβάνοντας μια εκ των δυο προνομιούχων θέσεων. Να σημειώσουμε επίσης ότι στο δεύτερο γύρο η ομάδα της Ευκαρπίας πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού όπου σε 8 αγώνες σημείωσε 7 νίκες και 1 ισοπαλία. 

Ο αγώνας διεξήχθη με την παρουσία 350 και πλέον φιλάθλων. Άριστη ήταν η παρουσία της διαιτητικής τριάδας, όπως επίσης δεν χρειάσθηκε η επέμβαση του γιατρού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ Β (ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ) ΚΟΥΣΟΥΛΑΚΗΣ, Τσίφκας, Μπαγκαλούδης, ΚΑΠΑΤΣΙΟΛΑΣ, Καράμπελας, Στεφανοβ, Καιτετζίδης, ΚΟΥΣΚΟΥΡΙΔΗΣ, ΠΟΥΛΙΟΣ, ΝΙΝΙΑΤΣΟΥΔΗΣ, Φράγκου. Έπαιξαν και οι : Ευσταθιάδης, Παπαδόπουλος, Γκάγκαρης, Νίκας, Αγκούση.

 ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΚΑΡΑΛΗΣ), Γκάτσος Μ., ΤΕΜΠΕΣΙΡΗΣ, ΚΟΥΚΟΥΤΖΕΛΗΣ, ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ, Γκάτσος Δ., Ζωγράφος, ΓΚΑΤΣΟΣ Ν., Κίκης, Κοκότης, Κούγκλης, Κόκκινος. Έπαιξαν και οι : Μπουτσάκου, Γκάτσος Β., ΖΗΣΙΟΣ, ΨΩΜΑΣ, Ευθυμιάδης.

 * Η νίκη και η άνοδος αφιερώνεται εξ ολοκλήρου στον πρόεδρο ΚΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ.

φωτορεπορτάζ :ΑΝΕ -ΠΑΡΑ






Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.