Στη Θεσσαλονίκη ο Ρόμπιν Κουάισον - «Ο Σούντγκρεν μου είπε τα καλύτερα για τον Άρη»

Γιώργος Στράντζαλης22 Σεπτεμβρίου 2024

Στη Θεσσαλονίκη-μέσω Μονάχου-αφίχθη το βράδυ της Κυριακής (22/9) για λογαριασμό του Άρη, ο Ρόμπιν Κουάισον. Ο 31χρονος Σουηδός επιθετικός θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τους «κιτρινόμαυρους». 

Μπορεί η άφιξή του να πήρε λίγες μέρες «παράταση» αλλά ο Κουάισον είναι εδώ και έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα του Άκη Μάντζιου. Αρχικά, θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα λόγω της μακροχρόνιας αποχής του από την αγωνιστική δράση και έπειτα θα μπει σε φουλ ρυθμούς.

Στις δηλώσεις του ο 31χρονος αποκάλυψε ότι πριν πάρει την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα, είχε επικοινωνία με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, Ντάνιελ Σούντγκρεν. Μάλιστα, ο Κουάισον ανέφερε ότι ο συμπατριώτης του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άρη και την πόλη.

«Μίλησα με τον Ντάνιελ με τον οποίον γνωριζόμαστε από παιδιά (σ. σ. ήταν μαζί στην ΑΙΚ Στοκχόλμης) και μου είπε ωραία πράγματα για την ομάδα και την πόλη. Μου είπε ότι θα αγαπήσω τη Θεσσαλονίκη», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις. Ξέρω πολλά πράγματα για την ομάδα, νιώθω ενθουσιασμένος και είδα το χθεσινό παιχνίδι. Ο κόσμος να περιμένει να δει έναν επιθετικό παίκτη ο οποίος λατρεύει να παίζει ποδόσφαιρο». 

Να σημειώσουμε ότι ο Κουάισον θυμήθηκε ότι είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη σε νεαρή ηλικία για ένα τουρνουά ποδοσφαίρου.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την άφιξη του Κουάισον στη Θεσσαλονίκη:



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.