Στη Θύελλα Κατσικά ο Μελιόπουλος!

Metrosport Team26 Αυγούστου 2023

Την απόκτηση του Δημήτρη Μελιόπουλου για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής ανακοίνωσε η Θύελλα Κατσικά. Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο σύλλογος έκανε γνωστή την απόκτηση του νεαρού μέσου. 

Να θυμίσουμε ότι ο Μελιόπουλος πριν από περίπου δύο χρόνια είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από την ομάδα του ΠΑΟΚ για να συνεχίσει τις σπουδές τους και μάλιστα όπως είχε τονίσει μιλώντας στο Metropolis 95.5 δεν είχε κρατήσει ούτε μια φανέλα του Δικεφάλου. 

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο μέσο Μελιόπουλο Δημήτριο. 🇮🇹Τα λόγια περισσεύουν για το Μελιο. Με θητεία στην Ξάνθη και την SL1 όπου η παρουσία του στην ακριτική ομάδα τον οδήγησε μετέπειτα με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Βασικό στέλεχος των εθνικών ομάδων(παίδων,νέων,ελπίδων) και τώρα στην Θύελλα Κατσικας. 

⚽️ Η διοίκηση γνωρίζοντας ότι ο Μελιό πραγματοποιεί τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο της πόλης μας κινήθηκε γρήγορα και μεθοδικά, παρουσίασε το πλάνο που έχει η ομάδα για τη νέα χρόνια στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και έτσι ήρθαμε σε συμφωνια. 

🤝 Αναγνωρίζοντας το ποδοσφαιρικό ταλέντο του, την εμπειρία και τις παραστάσεις που έχει από την SL1 και τις εθνικές ομάδες, δώσαμε τα χέρια με τον έμπειρο μέσο και είμαστε σίγουροι πως θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να πετύχουμε του στόχους που έχουμε θέση. ⚪️🔴 Καλωσορίζουμε και Ευχόμαστε στο Μελιο καλή ποδοσφαιρική χρόνια χωρίς τραυματισμούς και ενωμένοι να πετύχουμε του στόχους μας. ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.