Steve Buscemi: Στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό ο διάσημος ηθοποιός

Παναγιώτα Απέργη13 Μαΐου 2024

Στο νοσοκομείο κατέληξε ο διάσημος ηθοποιός Steve Buscemi μετά από επίθεση που δέχθηκε, καταμεσής του δρόμου στη Νέα Υόρκη, ενώ έκανε αμέριμνος τη βόλτα του.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη γειτονιά Kips Bay, στην ανατολική πλευρά της πόλης, όταν άγνωστος τον πλησίασε και το επιτέθηκε ξυλοκοπώντας τον βάναυσα.

«Ο Steve Buscemi δέχθηκε επίθεση στο Mid-Town Manhattan, άλλο ένα θύμα μιας τυχαίας πράξης βίας στην πόλη», σχολίασε ο εκπρόσωπος τύπου του ηθοποιού, με δήλωσή του στην «The Post».

Μάλιστα, ο 66χρονος ηθοποιός, που έμεινε αξέχαστος για τις ερμηνείες του στις παραγωγές Reservoir Dogs, Boardwalk Empire, Desperado, Con Air κ.ά..μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Bellevue με οίδημα στο πρόσωπο και στο αριστερό του μάτι.

«Είναι καλά και εκτιμά τις ευχές όλων, αν και είναι απίστευτα λυπημένος γι αυτό που του συνέβη, ενώ περπατούσε στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Είδα ότι ήταν με μια γυναίκα και μετά από τη γωνία του παραθύρου τον είδα να σκοντάφτει και να πέφτει προς τα πίσω.

Σηκώθηκε αμέσως και έτρεξε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Δεν είδα ποιος τον χτύπησε», σχολίασε αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «New York Post», ο δράστης φέρεται να είναι ένας γενειοφόρος άνδρας, που την ώρα της επίθεσης φορούσε καπέλο του μπέιζμπολ, μπλε μπλουζάκι και μαύρη φόρμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.