Στέλλα Σμαραγδή: «Αυτή τη φορά τραυματίστηκε η ψυχή μου - Καλή επιτυχία Ελλάδα»

Παναγιώτα Χαλκιά19 Αυγούστου 2024

Όταν έγινε γνωστή η ελληνική αποστολή για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες το όνομα της δεν βρισκόταν στη λίστα. Η Στέλλα Σμαραγδή έχασε στο νήμα τη συμμετοχή της στο Παρίσι καθώς ισοβάθμισε στο ranking list με άλλη Ελληνίδα αθλήτρια του Στίβου, η οποία πήρε το εισιτήριο καθώς είχε κάνει έξι αγώνες τη φετινή χρονιά ενώ εκείνη πέντε. 

Η έμπειρη αθλήτρια με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξήγησε το λόγο που δεν θα βρεθεί στο Παρίσι, εξέφρασε τα συναισθήματα της για την απόφαση αυτή, ευχαρίστησε όσους την στήριξαν και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές και τις αθλήτριες που θα βρεθούν στη Γαλλία. 

«Λονδίνο 2012✅Ρίο 2016✅Τόκιο 2021✅Παρίσι 2024❌

Με βαριά καρδιά ανακοινώνω πως δεν επιλέχθηκα για την Παραολυμπιακή Ομάδα Παρίσι 2024. ❤️‍🩹

Θεωρώ υποχρέωση μου απέναντι σε όλους τους ανθρώπους που με στηρίζουν να εξηγήσω τον λόγο για τον οποίο δεν θα με δείτε να αγωνίζομαι στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Η χώρα μας κατάφερε να εξασφαλίσει 3 γυναικείες θέσεις για τον στίβο. Δυστυχώς ισοβάθμησα στο ranking list με άλλη Ελληνίδα αθλήτρια Στίβου και έπρεπε να επιλεχθεί μια από τις δυο μας για κάλυψη της 3ης θέσης. Κατόπιν κριτηρίου από τον οδηγό επιλογής αθλητών και αθλητριών δεν επιλέχθηκα καθώς είχα κάνει 5 αγώνες όπου έπιασα το όριο τον τελευταίο έναν χρόνο ενώ η άλλη αθλήτρια έκανε 6 αγώνες.

Ο πρωταθλητισμός περιλαμβάνει κι αυτές τις στιγμές. Στιγμές αποκλεισμού.

Καλούμαι να διαχειριστώ αισθήματα απογοήτευσης και νιώθω συντετριμμένη αλλά οφείλω να αναγνωρίσω κάθε προσπάθεια που έκανα, κάθε σοβαρό τραυματισμό που ξεπέρασα και κάθε επιτυχία που είχα αυτά τα 3 χρόνια προετοιμασίας.

Κυρίως όμως οφείλω να αναγνωρίσω πως δεν τα παράτησα φέτος και Παρ ’ όλους τους τραυματισμούς κατέκτησα την 5η θέση με Νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ΑμεΑ στο Κόμπε και να έχω την 6η επίδοση στον κόσμο για το 2024.

Αυτή τη φορά δεν τραυματίστηκε το σώμα μου αλλά η ψυχή μου και ο χρόνος θα βοηθήσει να θέσω νέους στόχους και να κυνηγήσω νέες προκλήσεις.

Δεν σταματάει τίποτα εδώ. Το ταξίδι μου στον πρωταθλητισμό ξεκίνησε πριν 15 χρόνια και συνεχίζεται.

Ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου κάθε άνθρωπο που με πιστεύει και με στηρίζει.

Λυπάμαι που δεν θα αγωνιστώ για την Ελλάδα μας στο Παρίσι αυτή τη φορά. ❤️‍🩹

Εύχομαι καλή τύχη σε όλη την Ελληνική Παραολυμπιακή Αποστολή!!! ❤️ Θετική ενέργεια, πολλή δύναμη και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.