Στέλιος Αγγελούδης για συλλήψεις πολιτών: «Ξεκάθαρη η πολιτική ευθύνη του Zέρβα»

Metrosport Team13 Μαρτίου 2023

Για θλιβερές εικόνες έκανε λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης σχολιάζοντας τις συλλήψεις πολιτών με αφορμή τη διαμαρτυρία που πραγματοποιούσαν κατά της κοπής των δέντρων στην πλατεία Δικαστηρίων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέλιου Αγγελούδη: 

«Οι θλιβερές εικόνες που παρακολουθήσαμε νωρίς σήμερα το πρωί με τη βίαιη και αναιτιολόγητη προσαγωγή του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Οικολογία - Αλληλεγγύη" Μιχάλη Τρεμόπουλου και άλλων 13 ενεργών πολιτών προσβάλουν βάναυσα την πόλη μας.

Η -μέσω ελεγχόμενων διαρροών- έκφραση δυσαρέσκειας του δημάρχου της πόλης, η πρόδηλη απροθυμία του να υποστηρίξει δημόσια τις απόψεις του καταδεικνύει το μέγεθος της προσωπικής του πολιτικής ευθύνης στα όσα ντροπιαστικά εξελίχθηκαν. Το μείζον ζήτημα των ανεξέλεγκτων και αναιτιολόγητων κοπών δέντρων αποτελεί ένα ακόμη μνημείο αποτυχίας μιας πολιτικά χρεοκοπημένης Διοίκησης.

Εκφράζω τη συμπαράσταση μου στο δημοτικό σύμβουλο Μιχάλη Τρεμόπουλο και τους υπόλοιπους αδίκως συλληφθέντες, καλώ το δήμαρχο Θεσσαλονίκης να αφήσει το κρυφτό και να αναλάβει τις ευθύνες του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.