Στέφανος Τσιτσιπάς: Ένιωσε αδιαθεσία εν ώρα αγώνα-Ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2024

Κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ κόντρα στον Μίκελσεν, σε παιχνίδι, που αφορούσε το ιαπωνικό Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ, καθώς ζαλίστηκε. Φανερά ταλαιπωρημένος ο Έλληνας πρωταθλητής, άφησε τοπ σερβίς για κάποια λεπτά. Γονάτισε, ένιωσε ότι δεν μπορεί και πήγε στον πάγκο του… Το παιχνίδι βέβαια συνεχίστηκε λίγο αργότερα, όταν και ένιωσε καλύτερα.

Στην επιστροφή του στο κορτ, όμως, δεν μπόρεσε να ανταπέξελθει στο παιχνίδι του Μίκελσεν και στις καιρικές συνθήκες της ιαπωνικής πόλης, με συνέπεια να χάσει τα δύο επόμενα σετ, με σχετική άνεση και να πει αντίο στο Τόκιο. 

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε μετά από περίπου δύο ώρες ματς με 2-1 σετ (6-4, 1-6, 2-6) από τον Αμερικανό Άλεξ Μίκελσεν (Νο.49), αν και πήρε το πρώτο σετ με 6-4, χάρη στο εκπληκτικό του ξεκίνημα και τα δύο μπρέικ που κατάφερε να κάνει στο σερβίς του Αμερικανού, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη. Θα πρέπει, τέλος, να σημειωθεί, ότι ο 26χρονος τενίστας θα παραμείνει στην Ασία, αφού στις 2 Οκτωβρίου αρχίζει το Masters της Σανγκάης με τη συμμετοχή του ίδιου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.