Στέφανος Κασσελάκης: Εκεί θα γίνει ο γάμος του με τον Τάιλερ-Ποιο «μυστικό» κρύβει το προσκλητήριο (vids)

Metrosport Team09 Μαΐου 2024

Στα τέλη Αυγούστου σε υπαίθριο χώρο λίγο έξω από το χωριό Σκινές Χανίων από όπου και κατάγεται θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Οι δύο άνδρες έχουν ήδη παντρευτεί πριν από μερικούς μήνες στις ΗΠΑ, ωστόσο, προχωρούν σε διαδικασία τέλεσης γάμου και στην Ελλάδα.

«Για να είναι έγκυρος χρειάζεται μια ληξιαρχική πράξη αλλά ο γάμος που κάναμε είναι νομικός γάμος. Δεν έχουμε κάνει ακόμα εκδήλωση για τους φίλους μας», είχε πει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αυτή η ληξιαρχική πράξη, σύμφωνα με τον δήμαρχο Πλατανιά, δεν έχει γίνει στο δημοτολόγιο κι επομένως μπορεί να τελεστεί κανονικά γάμος στην Κρήτη στα τέλη Αυγούστου.

Όπως είχε αποκαλύψει το Mega και η εκπομπή «Live News», ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ ετοιμάζουν 4ημερο γλέντι για τον γάμο με τραπέζια, εκδηλώσεις και εκδρομές από τις 28 μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Live News, το δείπνο αυτό θα λάβει χώρα στις 29 Αυγούστου σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο στην περιοχή Φουρνέ.

Πρόκειται για τον Βοτανικό Κήπο Κρήτης, με πολλές ποικιλίες φυτών και δέντρων, λίμνες, πάπιες και όμορφα μονοπάτια μέσα στη φύση.

Η κράτηση έχει γίνει από την Αμερική για 130 άτομα.

«Θα έχει και το πιλάφι, θα έχει και τα τσιγαριαστά, θα έχει και τα ξεροτήγανα, ξέρετε, είναι μέσα στο παραδοσιακό κομμάτι, σίγουρα θα έχει και φαγητά γκουρμέ», ανέφερε ο Γιάννης Κασσελάκης, θείος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το προσκλητήριο αυτό έχουν λάβει λίγοι και εκλεκτοί καλεσμένοι. Πρόκειται κυρίως για συγγενείς και φίλους του ζευγαριού από την Αμερική ενώ οι πολιτικοί που θα παραβρεθούν είναι ελάχιστοι.

Είναι ενδεικτικό πως προσκλητήριο δεν έχει λάβει σχεδόν κανένα στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ, ούτε κάποιου άλλου κόμματος.

«Θα έρθουν από την Αμερική και ενδεχομένως και από κάποια άλλη ήπειρο, άρα θα πρέπει να ικανοποιήσουμε όλα τα γούστα. Υπάρχουν συγγενείς και από Αυστραλία, οπωσδήποτε θα υπάρχουν από Ευρώπη», συμπλήρωσε ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη.

Το «μυστικό» που κρύβει το προσκλητήριο

Η πρόσκληση είναι σε ηλεκτρονική μορφή, με ένα πολύ έξυπνο κωδικό που περιλαμβάνει όλα τα μέλη της οικογένειας τους.

Ο συγκεκριμένος κωδικός αποτελεί, άλλωστε, και το «κλειδί» για να αποκτήσουν οι καλεσμένοι πρόσβαση στις λεπτομέρειες του γάμου και όλα όσα άλλα τους αφορούν.

Αυτό είναι και το μεγάλο «μυστικό» που κρύβει το προσκλητήριο.

«Βέβαια θα είμαι στον γάμο. Θα είναι ένα τετραήμερο χαράς. Θα επικεντρώνεται περισσότερο στο χωριό Σκινές, θα έχει αρκετά παραδοσιακά και θα υπάρξει αυτό που λέμε στην καθομιλουμένη ένα τρικούβερτο γλέντι», συμπλήρωσε ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη.

Το «παράπονο» του Ευαγγελάτου

Λεπτομέρειες για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ ανέφερε στον «αέρα» του «Live News» και ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης.

Μάλιστα, στον επίλογο της συνομιλίας δεν έκρυψε το παράπονό του για το γεγονός πως δεν έχει προσκληθεί στον γάμο από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.