Στεφανόπουλος: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες»-Μίντης: «Είχαμε τα ψυχικά αποθέματα»

Χρήστος Λιάπης23 Σεπτεμβρίου 2024

Τις τρεις νίκες έφτασαν οι Ακρίτες Συκεών καθώς νίκησαν στον Σοχό τον Εθνικό και είναι στην πρώτη θέση της Eurolamp Α1 της ΕΠΣΜ. Αντίθετα ο Εθνικός μετά από δύο νίκες σε δύο αγώνες, γνώρισε την πρώτη του ήττα.

Μετά τον αγώνα οι προπονητές των δύο ομάδων τόνισαν:

Ακης Στεφανόπουλος (Εθνικός Σοχού): «Το παιχνίδι σε όλη την εξέλιξη του ήταν αμφίρροπο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Το παιχνίδι ήταν επί ίσοις όροις. Για ένα πεντάλεπτο χάσαμε την συγκέντρωση μας και μαζί και το παιχνίδι. Θα μπορούσε να γύρει και από τις δύο πλευρές και εμείς να προηγηθούμε νωρίτερα, αλλά εκεί μέτρησε η ποιότητα κάποιων παικτών των Ακριτών. Τους εύχομαι καλή συνέχεια. Πλέον κοιτάμε την επόμενη μέρα»

Νίκος Μίντης (Ακρίτες Συκεών): «Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού δείξαμε ότι έχουμε τα ψυχικά αποθέματα να αλλάζουμε την εικόνα μας και αυτό μας βοήθησε μετά το 65' λεπτό να φτιάξουμε τις φάσεις που ψάχναμε σε όλο το παιχνίδι, να σκοράρουμε και να πάρουμε τους 3 βαθμούς.

Πολύ σημαντική η βοήθεια που πήραμε από τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τον πάγκο.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.