Στεφανίδης: «Ούτε ο Κάλας, ούτε ο Καλαϊτζίδης είναι μέτοχοι στον Απόλλωνα Πόντου»

Metrosport Team26 Ιουλίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Στη Σέντρα φιλοξενήθηκε ο νομικός και άλλοτε πρόεδρος του Άρη, Παναγιώτης Στεφανίδης και υποστήριξε ότι ούτε ο Κάλας, ούτε ο Καλαϊτζίδης είναι μέτοχοι στον Απόλλωνα Πόντου.

Όπως ανέφερε: ''Το 2014 ήμουν πρόεδρος στον Άρη και πριν ήμουν στη Λέσχη. Κοντά στους έξι μήνες είχα μείνει ως πρόεδρος στον Άρη. Στον Άρη και έναν μήνα να κάτσεις, είναι μια ολόκληρη ζωή. Εγώ έχω χάσει χρόνια αλλά αυτό δεν με πειράζει. Ο Άρης έχει βρει το δρόμο του, είναι μια χαρά, πάει Ευρώπη κάθε χρόνο και δεν χρειάζεται να ξαναζήσουμε τις προηγούμενες εποχές. Πρέπει να υπάρχει μία Λέσχη αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό. Στην Ευρώπη έχει αυτή τη μορφή, άρα μπορεί να πετύχει το μοντέλο και εδώ.

Όσον αφορά την Καλαμαριά, την αγαπάμε και έχω τρομερή αδυναμία στον Απόλλωνα. Από 10 ετών πήγαινα στο γήπεδο και αγαπάω τον σύλλογο. Έχουν γίνει κάποιες ενέργειες, κάποια δικόγραφα και θα μπορούμε να πούμε περισσότερα όταν ολοκληρωθούν τα πράγματα. Έχουμε προχωρήσει σε αρκετές επίσημες ενέργειες που θα έχουν αποτέλεσμα και θα αλλάξουν προς το καλύτερο για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Εμείς ως δικηγόροι του Ερασιτέχνη έχουμε εντοπίσει πολλά προβλήματα στην ΠΑΕ. 

Επειδή ξέρω ποιοι είναι οι μέτοχοι και ποιοι έχουν σχέση με την ΠΑΕ σας αναφέρω ότι δεν είναι ούτε ο Κάλας, ούτε ο Καλαϊτζίδης. Ο μέτοχος δεν είναι ένας, είναι διάφοροι. Είναι κάποιοι που έχουν 30%, 20%, 17% και το θέμα είναι πως απέκτησαν και από ποιους αυτό το ποσοστό μετοχών. Πρέπει οι αρχές να δουν τα πράγματα πιο σοβαρά. Εγώ αυτή τη στιγμή εκπροσωπώ τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ξέρω ότι τηρούνται τα πάντα με το νόμο. Αυτό που διαπίστωσα κατά τον έλεγχο της ανώνυμης εταιρίας είναι ότι άλλος παρουσιάζεται ως μέτοχος και άλλοι είναι στα χαρτιά''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.