Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Νέα ανατροπή με τον θάνατό της-Τι δείχνει το πόρισμα των ιστολογικών

Metrosport Team14 Απριλίου 2024

Νέα ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου της Σταυρούλας Γκουγκουλιά δείχνει το πόρισμα των ιστολογικών εξετάσεων.

Όπως αναφέρει η κυριακάτικη εφημερίδα «Real News», το πόρισμα το οποίο συντάχθηκε μετά τις νέες ιστολογικές εξετάσεις, εστιάζει σε ένα εύρημα που αλλάζει τα δεδομένα της υπόθεσης, καθώς η Σταυρούλα Γκουγκουλιά φέρει μια κάκωση στην περιοχή του λαιμού, κάτι το οποίο «δείχνει» δολοφονία δια στραγγαλισμού.

Οι μέχρι τώρα εκτιμήσεις απέδιδαν τον θάνατό της σε αυτοκτονία ή ατύχημα, ωστόσο σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας της 53χρονης, Γρηγόρη Λέων και τον δικηγόρο, Στέλιο Σούρλα, το νέο εύρημα αποκλείεται να έχει προκληθεί από βράχια ή άλλα αντικείμενα στο χρονικό διάστημα στο οποίο η σορός βρισκόταν στη θάλασσα.

«Το εύρημα που εντοπίστηκε στις ιστολογικές εξετάσεις κατόπιν αιτήματός μου για διενέργεια δεύτερης νεκροψίας-νεκροτομής, είναι πολύ σημαντικό και δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε. Υποδηλώνει πίεση και πιθανό στραγγαλισμό. 

Το γεγονός ότι δεν είχε πάει για μπάνιο, καθώς βρέθηκε με τα εσώρουχά της, ενώ είχε μαζί της τρία μπουκάλια νερό, και μια σειρά από άλλα στοιχεία, υποδεικνύουν πως δεν είχε σκοπό να αυτοκτονήσει», ανέφερε ο κύριος Σούρλας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.