Σταυρόπουλος: «Είναι αστείο και ντροπή αυτό που συμβαίνει για την ιστορία της καλαθοσφαίρισης»

Metrosport Team23 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Σταυρόπουλος. 

Το έμπειρο στέλεχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και υποψήφιος με την παράταξη του Λιόλιου, τοποθετήθηκε αναφορικά με την αναβολή των εκλογών στην Ελληνική Ομοσπονδία Μπάσκετ και τις συνέπειες που θα έχουν αυτές. Ο ίδιος χαρακτήρισε ντροπή τα όσα συμβαίνουν  ενώ ακόμα σχολίασε την προσπάθεια ενίσχυσης και αλλαγής σελίδας στα οικονομικά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά για τις εκλογές της  ΕΟΚ, ανέφερε: «Είναι αστείο και ντροπή αυτό που συμβαίνει για την ιστορία της καλαθοσφαίρισης. Ζητάμε όλοι αυτοί την αλλαγή και η Ομοσπονδία δείχνει να μην θέλει να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Τα ερασιτεχνικά σωματεία με βάση τα δεδομένα είναι πάνω από 500 και η Ομοσπονδία τώρα τα θυμήθηκε; Πήραν ποτέ ούτε δραχμή; Όχι! Κάποιοι παράγοντες είναι πρόεδροι ενώσεων, τους έχουν ρωτήσει αυτούς και έτσι είναι η ΕΟΚ; Αυτό αποτελεί ντροπή».

Επί του θέματος συμπλήρωσε: «Εγώ τιμώ τον Βασιλακόπουλο αλλά ενώ έφτασε στην κορυφή βλέπουμε ότι ένας καθηγητής πανεπιστημίου δεν μπορεί να διδάσκει πάνω από τα 67, τι αλλάζει στον αθλητισμό που ο νόμος λέει ότι υπάρχει ένα ηλικιακό όριο των 70. Πλέον οδηγούμαστε σε διοίκηση πρωτοδικείου και θα είναι όλα στον αέρα. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι περιλαμβάνει η απόφαση για τις εκλογές και θα έπρεπε να βγουν και να μιλήσουν επώνυμα ποια θα είναι η επόμενη ημέρα του ελληνικού μπάσκετ. Θα γίνει παιδικό πρωτάθλημα; Εφηβικό; Ποιος θα πάρει την απόφαση; Αυτή η καρέκλα μου θυμίζει την καρέκλα των εκτελέσεων που είναι δεμένοι εκεί πάνω».

Ενώ για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: «Ξέρουμε πόσο ο Χατζόπουλος τιμάει και προσπαθεί για τον ΠΑΟΚ και έβαλε το χέρι πολύ βαθιά και παρακίνησε με τον τρόπο του για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Με βάση τις προσπάθειες του παρελθόντος, εγώ περίμενα ότι θα μαζευτούν μέχρι 100.000 ευρώ. Εγώ είμαι πρώτη φορά στην ομάδα και πρώτη φορά βλέπω να υπάρχει η δυνατότητα να ξεχρεώσει η ομάδα. Κάθε βράδυ βλέπω τον κύριο Χατζόπουλο μαζί με τον κύριο Τριλυράκη, να σβήνουν με τον χάρακα ονόματα που χρωστάει ο ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.