Σταυρίδης: «Πέναλτι το χέρι του Κάργα - Επιθετικό φάουλ το γκολ του Άμραμπατ»

Metrosport Team25 Απριλίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Σταυρίδης, με τον πρώην διαιτητή να μιλάει αναφορικά με τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας όπως και για τα όσα έλαβαν χώρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αρχικά ανέφερε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και τα όσα έγιναν γνωστά για τον Ιταλό διαιτητή: «Είναι κατακριτέο ειδικά σε μία περίοδο που προσπαθούμε να φέρουμε ελιτε διαιτητές για να διεξαχθούν τα παιχνίδια, και αν αυτό έχει γραφτεί και αληθεύει, θα έχουμε πρόβλημα για την έλευση τους».

Για το ότι έληξε νωρίτερα την αναμέτρηση ο διαιτητής: «Υπάρχει μία καθυστέρηση με κόσμο να βρίσκεται πέριξ του αγωνιστικού χώρου, αντιλαμβάνεται τα όσα θα ακολουθούσαν και έληξε την αναμέτρηση. Το πέναλτι που δίνει στην ΑΕΚ δεν υπάρχει, είναι επαφή αλλά όχι πέναλτι. Στην περίπτωση του Άμραμπατ, ο β βοηθός δεν σηκώνει τη σημαία και κατά τη γνώμη μου υπάρχει επιθετικό φάουλ».

Για το ντέρμπι της Τούμπας: «Με τον Κάργα η φάση είναι καθαρή και το VAR έπρεπε να καλέσει τον διαιτητή και να του πει τι συνέβη γιατί εμένα είναι πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο έπειτα από μία σέντρα ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού κρατάει τον Ολιβέιρα και δεν του επιτρέπει να σηκωθεί για κεφαλιά ενώ έπρεπε να υπάρξει κόκκινη κάρτα στον Κουρμπέλη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.