Σταθόπουλος: «Σοβαρή ομάδα ο Άρης, δεν έχει πάρει κάποιο αποτέλεσμα από τύχη»

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής Στάθης Σταθόπουλος, σχολιάζοντας το χθεσινό ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, εστιάζοντας στην εικόνα του τελευταίου γενικότερα στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, στάθηκε και στο ενδεχόμενο οι «κιτρινόμαυροι» να τερματίσουν μέσα στην τετράδα της βαθμολογίας, «πετώντας» εκτός Play Off τον Παναθηναϊκό. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Στο χθεσινό ντέρμπι θα μπορούσε ένας από τους δύο να κερδίσει. Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ, με πολλές καλές ευκαιρίες, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε έναν έλεγχο του παιχνιδιού από τον Άρη. Κατάφερε με μια καλή ατομική προσπάθεια να γίνει ένα καταπληκτικό γκολ που έδωσε και τη νίκη. Έτσι απλά είναι τα πράγματα. 

Γίνανε ευκαιρίες, και οι δύο ομάδες διαθέτουν πολύ ποιοτικούς παίκτες. Ο Γκαρθία το έβαλε αυτό το γκολ μέσα  από σύμπλεγμα παικτών και στη κλειστή γωνία του Κοτάρσκι,  άρα αυτό σημαίνει ότι έχει μια υψηλή τεχνική κατάσταση ο παίκτης».

Παράλληλα, έκανε τη δική του εκτίμηση για το αν ο Άρης μπορεί να μπει «σφήνα» στην 4άδα της βαθμολογίας: «Είναι ιδιαίτερο το πρωτάθλημα φέτος, γιατί ξέρουμε πλέον όλοι ότι η 4άδα είναι για τον πρωταθλητή και την Ευρώπη. Οι διαφορές που θα δημιουργηθούν τώρα θα δημιουργήσουν πρόβλημα. 

Το ότι ο Άρης έχει καταφέρει να πάρει 6 βαθμούς με δύο ομάδες της 4άδας, σημαίνει πάρα πολλά. Ήδη δημιουργείται μια σημαντική διαφορά και αν επικρατήσει στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, πολύ δύσκολα ο Παναθηναικός θα καλύψει τη περίοδο αυτή. 

Βλέπω μια πολύ σοβαρή ομάδα του Άρη, και δεν έχει πάρει κάποιο αποτέλεσμα στο οποίο να ήταν τυχερός. Έχει χάσει σημαντικούς βαθμούς με Αστέρα, ΟΦΗ και Ατρόμητο. Δεν πρέπει να πούμε ότι είναι τυχερός. Ο Άρης αγωνίζεται και παιχνίδι με παιχνίδι είναι καλύτερος. Έχει κάνει δύο πολύ σημαντικές νίκες που του δίνουνε το δικαίωμα να ελπίζει πως θα είναι μέσα στην 4άδα. 

Ο Παναθηναικός που θα πάει με 6 γκολ και χωρίς να έχει σκοράρει ο Ιωαννίδης... Έχει χάσει σημαντικού βαθμούς από ομάδες που είναι στο 2ο γκρουπ και αυτό στοιχίζει.

Την ίδια στιγμή ο Άρης είναι πολύ καλύτερος από πέρυσι, με ένα πολύ καλύτερο κέντρο και μια εξαιρετική 4άδα επιθετική. Επίσης, το κεντρικό δίδυμο είναι ένα από τα καλύτερα που υπάρχει στην Ελλάδα. Άρα έχει μια πληρότητα πολύ καλών ξένων παικτών».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.