Σταθόπουλος: «Ο Αρης είναι πιο γρήγορος φέτος, αξιόπιστη λύση ο Τόμας για τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team27 Ιουλίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής Στάθης Σταθόπουλος και μίλησε για τις ευρωπαϊκές μάχες Αρη και ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το ματς του Αρη: «Μην ξεχνάμε πως είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Παίζει ρόλο η χρονική περίοδος των αγώνων, χρειάζεται σοβαρότητα. Στόχος του Αρη και του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι συγκεκριμένος. Είναι φαβορί μεν, αλλά πρέπει να το δείξει και μέσα στο γήπεδο. Γενικά υπάρχει θέμα ομοιογένειας στον Αρη και όχι μόνο στη θέση του στόπερ. Για να τον βάζει ο προπονητής, σημαίνει τον εμπιστεύεται. Μην ξεχνάμε πως έχει ξαναπαίξει στη συγκεκριμένη θέση αλλά αντικαθιστά έναν πολύ ικανό παίκτη».

Για τον φετινό Αρη: «Ένας πολύ καλός Αρης, γρήγορος, μετακίνηση γρήγορη, χωρίς πολύ κράτημα της μπάλας και το καλό είναι πως έρχονται γκολ όπως από τον Γκρέι, και έρχονται γκολ από μέσους όπως ο Νταρίντα και ο Ρουπ. Είναι αισιόδοξα τα πράγματα στον Αρη, αν και είναι συνηθισμένος τα τελευταία χρόνια στις πολλές μεταγραφές».

Για τον ΠΑΟΚ: «Σε σχέση με τον Αρη, είναι καλό πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει μεταγραφές. Αν και χρειάζεται ποιοτικούς παίκτες. Έχει πολύ καλή ομάδα, συνεχίζει με τον ίδιο προπονητή και είναι σημαντικό. Μόνο τον Εκόνγκ περιμένουμε να δούμε ως καινούριο παίκτη. Ο Τόμας στην επίθεση είναι μια αξιόπιστη λύση στην επιθετική γραμμή, πάλι σκόραρε στα λίγα γκολ του ΠΑΟΚ στα φιλικά. Εχει περιορισμένες επιλογές στη μεσαία γραμμή, πέρα από τον Σβαμπ και τον Τσιγγάρα. Θα δούμε πως θα επηρεάσει την άμυνα η απουσία του Ίνγκασον, γιατί ήταν ένας παίκτης που κατεύθυνε την άμυνα και ανέδειξε Μιχαηλίδη και Κουλιεράκη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.