Σταθόπουλος: «Εκανε εύκολα λάθη στην άμυνα ο ΠΑΟΚ, ο Μπράντον δείχνει καλύτερος στα εκτός»

Metrosport Team31 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής Στάθης Σταθόπουλος και μίλησε για το ντέρμπι Δικεφάλων που έχασε ο ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ.

Για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι πιο ισχυρός σε σχέση με πέρυσι και με περισσότερες επιλογές. Βέβαια είναι καλύτερες και οι υπόλοιπες ομάδες σε σχέση με τα περσινά τους ρόστερ, έχουν ενισχυθεί πάρα πολύ. Είναι ακόμη νωρίς στο πρωτάθλημα και έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Για μένα είχαν πάρα πολύ ενδιαφέρον οι πάρα πολλές αλλαγές που έκανε ο ΠΑΟΚ σε σχέση με τον αγώνα με την Αμπερντίν. Σε αντίθεση με την ΑΕΚ που έκανε μόλις τρεις αλλαγές, η μία ήταν αναγκαστική. 

Άλλαξαν και οι δύο χαφ στη μεσαία γραμμή. Μοχαμάντι και Πινέδα επικράτησαν στην αριστερή πλευρά έναντι Βιεϊρίνια και Ντεσπόντοφ και επιθετικά και αμυντικά. Τα δύο λάθη που έκανε στην άμυνα ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ εύκολα, ο Πινέδα έκανε πολύ καλή αναγνώριση της φάσης. Στο δεύτερο γκολ ο Εκόνγκ έφερε την μπάλα στον άξονα και ήταν εύκολο γκολ για την ΑΕΚ. Και φυσικά πρόβλημα ήταν πως ο ΠΑΟΚ δεν έκανε φάσεις».

Για τη διαφορά Τόμας και Σαμάτα: «Μπράντον και Σαμάτα είναι δύο επιθετικοί με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Τόμας με την κινητικότητά του δημιουργεί προβλήματα στα εκτός έδρας παιχνίδια και αυτό έγινε με τον Παναθηναϊκό. Ο Σαμάτα προσπάθησε να βγει εκτός περιοχής, αλλά έμενε κενός ο χώρος στην επίθεση από τους υπόλοιπους παίκτες, ο Οζντόεφ δεν μπορούσε να βρεθεί στην αντίπαλη περιοχή. Βλέπουμε συγκεκριμένες αλλαγές από τον προπονητή γιατί δείχνει να μην είναι ικανοποιημένος από αυτούς που παίζουν και θέλει να δώσει ρυθμό στους υπόλοιπους για να μπορέσει να υπάρξει καλύτερος ανταγωνισμός».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.